Νέο κινητό με… αντιμικροβιακή οθόνη υπόσχεται να μας δώσει καλύτερη επιδερμίδα!

Η ζωή του κινητού σου είναι κάπως έτσι: το ακουμπάς κάθε μέρα, το δίνεις σε κάποιον άλλο να το ακουμπήσει πιθανότατα για να σου κατεβάσει μια εφαμοργή ή κάτι που εσύ δεν ξέρεις να κάνεις, το πετάς στην τσάντα σου, εκεί που πετάς τα πάντα μέσα και μετά οοοοοολα αυτά τα μεταφέρεις στο πρόσωπό σου. Γιατί το κινητό σου χτυπάει και πρέπει να το φέρεις στο αυτί σου για να μιλήσεις, άρα να το ακουμπήσεις στο μάγουλό σου. Σωστά;

Σε ελεύθερη μετάφραση: το κινητό σου μπορεί να ευθύνεται και για τα σπυράκια στο πρόσωπό σου.

Και αυτό ακριβώς το κενό σκέφτηκε να καλύψει η κινέζικη εταιρία ZTE η οποία ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα ολοκαίνουριο smartphone με οθόνη αφής η οποία όμως θα έχει αντιμικροβιακό τζάμι! Αντιμικροβιακό… τι;

Αυτό που θα κάνει ουσιαστικά το αντιμικροβιακό τζάμι ουσιαστικά είναι να προστατεύει από τα βακτήρια που κολλάνε στην οθόνη αλλά δεν θα κάνει και… καλό στην επιδερμίδα σου!

ΠΑΝΤΩΣ! Σε κάθε περίπτωση κι επειδή το αντιμικροβιακό τζάμι δεν είναι λόγος για να αλλάξεις ένα smartphone που έχεις συνηθίσει-αγαπήσει-γουατέβερ, η πιο σωστή λύση σε κάθε περίπτωση είναι να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι ακουστικά. Αυτό!

Last chance info: έχεις σπυράκια ή ακμή αλλά η ηλικία σου δεν το δικαιολογεί; Μάθε εδώ τι φταίει αλλά και πώς θα το αντιμεωπίσεις!

Read More

And More