Σάκης Ρουβάς: Η απόδραση με την Κάτια στην Κύθνο και η “επίθεση” αγάπης του κόσμου!

Η αγάπη του Σάκη Ρουβά για τα ελληνικά νησιά έχει αποδειχτεί πολλές φορές. Άλλωστε έχει περάσει τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Κέρκυρα και λατρεύει τη θέα της θάλασσας και φροντίζει να την απολαμβάνει όσο πιο συχνά μπορεί.

Ακόμα και αυτές τις μέρες που το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και δεν έχει προγραμματίσει κάτι συγκεκριμένο για τις καλοκαιρινές του διακοπές, κάνει μικρές αποδράσεις σε κοντινά νησιά μαζί με την οικογένειά του.

Πρόσφατα, βρέθηκε στις βόρειες Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Κύθνο μαζί με την σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη. Εκτός από τις ομορφιές του νησιού, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ χάρηκε και την αγάπη του κόσμου.

Το ζευγάρι έκανε το μπάνιο του στη θάλασσα και στη συνέχεια έναν περίπατο στο νησί. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι από τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού που έσπευσαν να τους μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η αγάπη μας πάντα… η πιο δυνατή αγκαλιά ❤️ Σας ευχαριστώ! #love #greece #islands #summer

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις


Ο Σάκης δεν τους χάλασε χατίρι και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να φωτογραφηθεί με όλους μαζί και να συνομιλήσει με τους ντόπιους του νησιού.

Το TLIFE σε είχε ξεναγήσει το περασμένο καλοκαίρι στο νησί μέσα από ένα ιδιαίτερο οδοιπορικό! Σου δείξαμε τις όμορφες γωνιές του, τα τοπία του και τις υπέροχες παραλίες του…

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το οδοιπορικό του TLIFE στην Κύθνο

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι ο Σάκης και η Κάτια έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το ταξίδι αυτό. Η συνέχεια του καλοκαιριού τους έχει κι άλλες τέτοιες μικρές απόδράσεις. Ταυτόχρονα, ο Σάκης ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, ενώ σε λίγες μέρες θα γίνει και η προβολή της ταινίας του (12 Αυγούστου) στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο.

Το “Chevalier” της Αθηνάς Τσαγγάρη με τον Βαγγέλη Μουρίκη, τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Σάκη Ρουβά συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του 68ου Φεστιβάλ.

Read More

And More