Halle Berry: Χωρίζει από τον Olivier Martinez, μετά από δυο χρόνια γάμου;

Επιδημία έχει πέσει στη διεθνή showbiz! Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του Ben Affleck με την Jennifer Garner, αλλά και της Kate Moss με τον Jamie Hince, αντιμετωπίζουν σοβαρή κρίση στο γάμο τους και η Halle Berry με τον Olivier Martinez!
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 και έχει ένα πανέμορφο αγοράκι, τον Maceo, αλλά όπως όλα δείχνουν ετοιμάζονται για διαζύγιο. Η Halle Berry έχει βγάλει ήδη τη βέρα της και εδώ και καιρό ζει χωριστά από τον Olivier. Εκείνη ζει πλέον στο Χόλιγουντ κι ο σύζυγος στο Μαλιμπού.

Και παρόλο που, κανείς από τους δυο δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση για την κρίση που περνούν, άνθρωποι από το περιβάλλον τους αναφέρουν στο Radar Online. “H Halle και ο Olivier αποφάσισαν να το τελειώσουν. Έχουν περάσει τα πάνω και τα κάτω στη σχέση τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους, βέβαια, εμφανίστηκαν τον Οκτώβρη του 2014, όταν μετά τη γέννηση του μπέμπη τους, έκαναν ελάχιστες κοινές εξόδους, αλλά τώρα φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό. Σε αυτό, βέβαια, έχει συμβάλει και η επιθετική συμπεριφορά του Martinez (η κάμερα τον είχε “τσακώσει” να επιτίθεται σε υπάλληλο του αεροδρομίου). Η Halle τον είχε στηρίξει αρχικά, όταν κατηγορήθηκε για επιθετική συμπεριφορά, αλλά σιγά σιγά άρχισε να έχει ανησυχίες και για τα παιδιά της.

Read More

And More