Παρουσιαστής εγκαταλείπει εκπομπή για να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης!

Την θέση του από το magazino της γαλλική κρατικής τηλεόρασης έχασε πριν από μερικές ημέρες ο 46χρονος παρουσιαστής Jean Luce Delarrue, έπειτα από σύλληψη του για κατοχή και χρήση κοκαϊνης, όταν οι αρχές ανακάλυψαν 16 γρ. του σκληρούν ναρκωτικού στο σπίτι του.

Ο παρουσιαστής του καναλιού France 2, ανακοίνωσε στη συνέχεια: “Έχω βρει ένα πρόγραμμα απεξάρτησης που πρέπει να ακολουθήσω για 3 εβδομάδες, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομαα” εξηγεί και συνεχίζε: “Αυτό που θέλω είναι να μην έχω πια όρεξη για αυτά (τα ναρκωτικά)”. Από την ημέρα που συνελήφθη ο γάλλος παρουσιαστής κατάφερε να μην επιστρέψει στην θανατηφόρα συνήθεια, κάτι που όπως λέει το οφείλει σε μεγάλο βαθμό και στον κόσμο. “Είναι ωραίο να σπας τη σιωπή. Όπως και να έχει όμως εγώ είμαι άρρωστος! Και κάτι τέτοιο είναι δύσκολο για κάποιον να το συνειδητοποιήσει”.

Τακτικός χρηστής κοκαϊνης, ο Jean Luc Delarue εξήγησε σε συνέντευξή του λίγες μέρες νωρίτερα πως τα ναρκωτικά δεν ήταν ποτέ για εκείνον ευχαρίστηση…αντίθετα, ήταν κάτι που δεν μπροούσε να σταματήσει και για το οποίο ποτέ δεν ήταν περήφανος!. “Θέλω να πω σε όσους εκεί έξω μπορεί να μπουν στον πειρασμό, να μην ξεκινήσουν ποτέ αυτή την κακή συνήθεια. Σε κάθε περίπτωση κάποια μέρα θα πρέπει να βρουν τη δύναμη να την σταματήσουν!”

Η εκπομπή που παρουσίαζε στην κρατική τηλεόραση είχε συχνά κοινωνικά θέματα και ο ίδιος μετανιώνει σήμερα που δεν είχε κάνει ποτέ ένα θέμα για την κοκαϊνη. Κάτι που δυσκόλεψε και την δική του έξοδο από τα ναρκωτικά, αφού βρέθηκε αβοηήθητος μην γνωρίζοντας που πρέπει να απευθυνθεί!

Read More

And More