Νικόλαος-Τατιάνα: Μήνας του μέλιτος στα Ιμαλάια!

Ένα μοναδικό δώρο-έκπληξη ετοίμασε ο Νικόλαος στην αγαπημένη του Τατιάνα. Μήνα του μέλιτος στα Ιμαλάια και το Νέο Δελχί έκανε το λαμπερό ζευγάρι.

Ένα ξεχωριστό δώρο γάμου έκανε ο Νικόλαος στην αγαπημένη του σύζυγο, λίγο μετά την επιστροφή τους στο Λονδίνο. Το λαμπερό ζευγάρι μετά τον παραμυθένιο γάμο στις Σπέτσες και την κρουαζιέρα στο Αιγαίο, ετοίμασε βαλίτσες για Ινδία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” το συγκεκριμένο ταξίδι οργανώθηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Νικόλαο χωρίς η Τατιάνα να γνωρίζει κάτι. Ο ίδιος κανόνισε όλες τις λεπτομέρειες από τα εισιτήρια και το ξενοδοχείο μέχρι και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν και οι προετοιμασίες ξεκίνησαν παράλληλα με το γάμο. Όσο για τον προορισμό, ήταν επιλογή του Νικόλαου, ο οποίος ήταν σίγουρος πως θα αρέσει στην αγαπημένη του.

Το λαμπερό ζευγάρι είχε ξαναταξιδέψει στην Ινδία για να παρευρεθεί στο γάμο ενός αγαπημένου τους προσώπου και είχε ενθουσιαστεί πολύ. Οι δυο τους βρέθηκαν εκεί το 2007 για το γάμο της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και του Ινδού μεγιστάνα Αρούν Ναγιάρ. Η Τατιάνα άλλωστε, ήταν αυτή που είχε ζητήσει στον αγαπημένο της να ξαναπάνε στην Ινδία κάποια στιγμή και όπως φαίνεται, ο Νικόλαος δεν ξέχασε αυτό που είχε υποσχεθεί στην καλή του.
Οι δυο τους αναχώρησαν για το μαγικό προορισμό τους στις 7 Σεπτεμβρίου. Το ταξίδι κράτησε 10 μέρες, με πρώτη στάση το Νέο Δελχί. Ενώ, από την επόμενη μέρα ξεκίνησαν τη διαδρομή για βόρεια Ινδία, Βομβάη, Νεπάλ και Ιμαλάια…

Read More

And More