Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Susan Boyle!

Η Susan Boyle περιγράφει στη Daily Mail τη συγκλονιστική και ανατρεπτική ζωή της.

Γεννημένη 49 χρόνια πριν, το ένατο παιδί μιας πολυμελούς οικογένειας, η Susan περιγράφει πως στο καροτσάκι ακόμη απολάμβανε τη μουσική που της έβαζε η μητέρα της και πως λίγο αργότερα προσπαθούσε να μιμηθεί τον Paul McCourtney.

Όταν ήρθε στον κόσμο, πρόωρα, η μητέρα της ήταν ήδη 45 χρονών. Χρειάστηκε να παραμείνει στη θερμοκοιτίδα για κάποιες εβδομάδες μέχρι να επιτραπει στους γόνείς της να την πάρουν σπίτι. Οι γιατροί ωστόσο προειδοποίησαν τους γονείς της να μην περιμένουν πολλά στο μέλλον από τη Susan γιατί κατά πάσα πιθανότητα είχε υποστή μερική εγκεφαλική βλάβη κατά τη γέννηση της.

“Είμαι σίγουρη πως οι γιατροί είχαν τις καλύτερες προθέσεις, όμως δεν θα έπρεπε να το έχουν πει αυτό. Είμαι αγωνίστρια και σε όλη μου τη ζωή προσπάθουσα να τους διαψεύσω”, γράφει η Susan.

“Είχα χαρακτηριστεί ως υπερκινητική και μάθαινα δυσκολότερα από τα άλλα παιδάκια καθώς παρουσίαζα αδυναμία συγκέντρωσης. Χρειάστηκε να περάσω από ειδικό τεστ για να αξιολογηθώ”, περιγράφει η τραγουδίστρια.

Στο συγκλονιστικό της κείμενο-εξομολόγηση γράφει χαρακτηριστικά: “Άκουγα τη μητέρα μου να μιλάει με τον εξεταστή. Η λέξη που έλεγε συνέχεια ήταν “οριακά”. Στη συνέχεια πήρε το χέρι της μητέρας μου και της είπε: “Στοιχηματίζω το τελευταίο μου δολάριο ότι η Suzan μπορεί να γίνει εξίσου καλή με τα υπόλοιπα παιδιά. Απλώς μάλλον είναι κουρασμένη”. Τι σημαίνει οριακά, ρώτησα τη μητέρα μου το ίδιο βράδυ. Σημαίνει ότι θα πας στο ίδιο σχολείο με τον αδελφό σου, μου απάντησε”

Στη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου της δόθηκε για πρώτη φορά η ευκαιρία να τραγουδήσει σόλο μπροστά σε κοινό. “Οταν τελείωσα, επικράτησε απόλυτη σιωπή”, γράφει η Susan Boyle. “Με κοιτούσαν όλοι με ανοιχτό το στόμα. Και ξαφνικά άρχισαν όλοι να με χειροκροτούν και να μου χαμογελούν. Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν σταμάτησαν να μου λένε πως ήμουν χαρισματική”

Ακολούθησε μια δύσκολη πορεία. Ανεργία… Κατάθλιψη…”Όποιος έχει βιώσει κατάθλιψη ξέρει ότι είναι διαφορετικό από το να είναι δυστυχισμένος. Όταν έχεις κατάθλιψη είναι σαν να είναι αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο.
Μόνη στο δωμάτιό μου, έκλαψα συνεχώς. Δεν ήμουν σε θέση ούτε να τραγουδήσω. Τίποτα δεν μπορούσε να με παρηγορήσει”, γράφει χαρακτηριστικά.

Αρκετά χρόνια μετά, κατάφερε με την εμφάνιση της στο “Αγγλία έχεις ταλέντο”, να μαγέψει την κριτική επιτροπή και το κοινό. Να αποδείξει πως ποτέ δεν είναι αργά για να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου. Αρκεί να μη σταματήσεις να αγωνίζεσαι και να πιστεύεις οτι θα τα καταφέρεις…

Read More

And More