Ξεψύχησε ενώ έφερνε στον κόσμο το τρίτο της παιδί

Μια 41χρονη γυναίκα ξεψύχησε κατά την διάρκεια της γέννας στο Μακάρειο Νοσοκομείο της Κύπρου. Η άτυχη γυναίκα που κατοικούσε σε προάστιο της Λευκωσίας, έφερνε στη ζωή το τρίτο παιδί της και τα αίτια του θανάτου της μέχρι στιγμής είναι άγνωστα.

Όταν η γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο, οι γιαροί διέγνωσαν ότι ήταν έγκυος 40 εβδομάδων και τεσσάρων ημερών, που σημαίνει ότι είχε ξεπεράσει την τελική ημερομηνία του τοκετού. Οι γιατροί έδωσαν εντολή να μπει αμέσως στο χειρουργείο για να γεννήσει και ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες έφεραν στον κόσμο το υγιέστατο κοριτσάκι της.

Η άτυχη μητέρα που καταγόταν από την Ρουμανία, υποβλήθηκε σε καισαρική τομή και κατά την διάρκεια της γέννας έχασε τις αισθήσεις της και παρουσίασε σπασμούς και τελικά δεν επανήλθε στη ζωή.

Ο Ανδρέας Πολυνείκης, πρώτος Ιατρικός Λειτουργός του Υπουργείου Υγείας, δήλωσε ότι από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι δεν τίθεται θέμα αμέλειας εκ μέρους οποιουδήποτε. Οιστοπαθολογικές εξετάσεις που θα γίνουν αναμένεται να δώσουν φως στην αιτία του προκάλεσε τον θάνατο της γυναίκας.

Read More

And More