Και οι πρεμιέρες συνεχίζονται…

Ενας φίλος απ’ τα παλιά, μια νεοσύστατη παρέα, μια συνταγή ριάλιτι και ο Μίστερ… Εφιάλτης έρχονται απόψε στη μικρή οθόνη την πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη, την οποία ξεκινά και επισήμως η τηλεοπτική σεζόν 2010-2011. Ο Χρήστος Φερεντίνος και οι βαλίτσες του επιστρέφουν για ένα δεύτερο «Deal» με τον τηλεθεατή στον ΑΝΤ1, ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η παρέα του συνδυάζουν τη stand up comedy με το τηλεπαιχνίδι στο «Λες και το ‘ξερες» του Alpha, οι «παρέες» του «Κάτι ψήνεται» ξανασμίγουν και ο εφιάλτης του Ελληνα μαγαζάτορα ξεκινά, με τον Εκτορα Μποτρίνι σε μεγάλα κέφια.

Συγκεκριμένα από σήμερα και καθημερινά στις 7.00 μ.μ. το «Deal» -τo παιχνίδι που μέσα σε τρεις σεζόν μοίρασε περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ- επανέρχεται στον ΑΝΤ1, φρέσκο και ανανεωμένο. Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται 22 παίκτες από όλη την Ελλάδα, που έρχονται αντιμέτωποι με τον «τραπεζίτη». Οσοι κάνουν τo καλύτερο «deal» και προκαλέσουν τα όρια στις προσφορές του «τραπεζίτη» μπορούν να φύγουν από το παιχνίδι ακόμη και ?ε 150.000 ευρώ.

Για όποιον όμως δεν αντέχει το σασπένς και την «παγωμένη» φωνή του τραπεζίτη, υπάρχει μια παρέα που μοιράζει λεφτά και… γέλιο. Απόψε στις 11 στον Alpha, για πρώτη φορά η stand up comedy συναντά τις ερωτήσεις των τηλεθεατών σε ένα τηλεπαιχνίδι που «θα κάνει την έκπληξη», όπως λέει ο οικοδεσπότης του «Λες και το ‘ξερες». Ρένος Χαραλαμπίδης. Οι ηθοποιοί Γιώργος Χατζηπαύλου, Κωστής Ραβνιωτόπουλος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη αυτοσχεδιάζουν πάνω σε ερωτήσεις των τηλεθεατών, ενώ ο παρουσιαστής παίζει τον ρόλο του προβοκάτορα.

Νωρίτερα, αυλαία σηκώνουν δύο προγράμματα που έφεραν τη μόδα των μαγειρικών ριάλιτι στην ελληνική TV, το «Κάτι ψήνεται» (8 μ.μ.) και το «Εφιάλτης στην κουζίνα» (10 μ.μ.). Ο κύριος «έχω τα νεύρα μου από 8 χρόνων», ο σεφ που τα βάζει με τον Ελληνα μαγαζάτορα, επιστρέφει με σκοπό να βάλει σε τάξη νέα εστιατόρια που αντιμετωπίζουν κρίση. Στο αποψινό επεισόδιο ο Εκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται ένα μεζεδοπωλείο στην Πετρούπολη. Ο Μπάμπης, πρώην ιδιοκτήτης βιοτεχνίας ρούχων, άνοιξε την επιχείρηση με σκοπό να αποκαταστήσει επαγγελματικά τον γιο του Χρήστο και να του δώσει την ευκαιρία να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει, τη μαγειρική. Μην έχοντας όμως πείρα, δεν άργησαν να φανούν τα δύσκολα.

Το μεζεδοπωλείο τις περισσότερες ημέρες παραμένει άδειο και ο Μπάμπης στην προσπάθεια του να τραβήξει το ενδιαφέρον των περαστικών και να προσελκύσει πελάτες έχει καταφύγει σε τρόπους κάπως… ανορθόδοξους. Ο σερβιτόρος τρώει από τα πιάτα των πελατών προκαλώντας τον θυμό του ιδιοκτήτη, ενώ οι καυγάδες μεταξύ τους είναι καθημερινό φαινόμενο. Η υπομονή του Εκτορα Μποτρίνι εξαντλείται βλέποντας ότι η επιχείρηση λειτουργεί με ερασιτεχνισμό και προχειρότητα.

ΠΗΓΗ : ΕΘΝΟΣ

Read More

And More