Μ. Γιαννάκου: Ο κόσμος που συναντώ δεν με βλέπει ως “ένα συμπαθή ασθενή”!

Η πρώην υπουργός μίλησε για τη σχέση που έχει με την κόρη της, για την καθημερινότητά της και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.
Η Μαριέττα Γιαννάκου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People αποκάλυψε πως τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής τα πέρασε όταν γεννήθηκε η κόρη της Ζωή-Ηλέκτρα και μάλιστα είπε, πως ανήμερα Χριστούγεννα ήταν μέσα στην κλινική με το μωρό στην αγκαλιά της.
Θαυμάζει πολύ την κόρη της, αφού όπως δηλώνει ”είναι ένα παιδί που δεν επηρεάστηκε ποτέ από τα άλλα παιδιά” και στη συνέχεια υπογραμμίζει πως ”το μεγάλωμά της ήταν εύκολο και ποτέ δεν μου δημιούργησε δυσκολίες”.
Επιλπέον, η καθημερινότητά της χαρακτηρίζεται από μια συνεχή ένταση, κίνηση κι εγρήγορση, επειδή ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό λόγω των πολιτικών της υποχρεώσεων και προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να ξεκουράζεται.
Σ΄ερώτηση σχετικά με την άποψη των συναδέλφων της στο Ευρωκοινοβούλιο για την ελληνική οικονομία, η ίδια είπε χαρακτηριστικά: Στην αρχή η κατάσταση ήταν πολύ δυσάρεστη. Όσοι έχουν γνώση των πραγμάτων ξέρουν ότι η οικονομική κρίση είναι αποτέλεσμα δύο παραγόντων : μιας μακροχρόνιας άρνησης της πλειοψηφίας του πολιτικού συστήματος να κάνει διαρθρωτικές αλλαγές αλλά και της διεθνούς οικονομικής κρίσης.
Όσον αφορά στην υγεία της, δήλωσε πως είναι καλύτερα κι επιθυμεί το καλοκαίρι να βρει περισσότερο χρόνο ώστε να περπατάει και ν’ ασκείται πιο πολύ.
Χαρακτηριστικά είπε: ”Ο κόσμος που συναντώ δεν με βλέπει ως >, μου μιλάει για πολιτικά θέματα και κατανοεί ότι έχω βάλει κι εγώ ένα λιθάρι. ”
Μάλιστα τόνισε πως η κόρη της αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας της ”με σοβαρότητα, αγάπη, προσπάθεια” και διάβαζε σχετικά βιβλία, εκπλήσσοντας έτσι με τις γνώσεις της, τη μητέρα της.
Τέλος, αναφέρει πως ποτέ της δεν δυσκολεύτηκε, ακόμα και μόνη της να είναι, βρίσκει πολλά πράγματα να κάνει και παραδέχεται πως παρά τις δυσκολίες που έχει περάσει στην πολιτική, ” Άξιζε τον κόπο”.
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More