ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Τζώνη Καλημέρης πάει …Mega ;

Με το που αποφάσισε ο Τζώνη Καλημέρης να προχωρήσει σε …ηρωική αποχώρηση απο την ΕΡΤ, το τηλέφωνό του δεν σταμάτησε στιγμή να χτυπά και στην άλλη γραμμή να βρίσκονται διάφοροι τηλε-άνθρωποι… Διάφοροι φίλοι και συνεργάτες απο το παρελθόν που είχαν πολλές και διάφορες προτάσεις να του κάνουν …

Ανάμεσα σ ΄αυτές ήταν και η πρόταση των ανθρώπων του Mega. Οι υπεύθυνοι του καναλιού της Μεσογείων του πρότειναν να συνεργαστούν και συγχρόνως να το …διασκεδάσουν ! Με άλλα λόγια; Του πρότειναν να αναλάβει να καθίσει σε μία απο τις θέσεις της κριτικής επιτροπής του “Just the two of us” !

Μία πρόταση η οποία η αλήθεια είναι πως εξέπληξε τον Τζώνη… Και αν και αρχικά οι συζητήσεις έπαιρναν και έδιναν στην συνέχεια πάγωσαν και πάγωσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τώρα; Τώρα σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” ,ο δεύτερος κύκλος αυτών των συζητήσεων ξεκίνησε και ξεκίνησε με πολύ μεγάλο …πάθος και ένταση απ ΄ότι δείχνουν τα πράγματα; Ο Τζώνη Καλημέρης είναι κοντά, πολύ κοντά το να δώσει τα χέρια με το κανάλι.

Μακάρι, γιατί ως γνωστόν Τζώνης είναι μόνο ένας και με πολύτιμη τηλεοπτική προίκα ! Τηλεοπτική προίκα τόσο μεγάλη, όσο λίγοι έχουν σε αυτή την χώρα !

Read More

And More