Είπε “ναι” ο Φώτης στο “Just the two of us” ;

Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται στο Mega το “Just the two of us” …H μία θέση μετά την άλλη κλείνουν απο την στιγμή που ο Οκτώβρης πλησιάζει και το σόου πρέπει να βγει στον αέρα . Ετσι οι επαφές και οι συζητήσεις με πολλά γνωστά ονόματα της σόου-μπιζ συνεχίζονται πυρετωδως .

Ανάμεσα σ΄αυτά είναι και το όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλου . Ο Φώτης άλλωστε είναι μία χαρισματική φυσιογνωμία που αναμφισβήτητα θα αποτελούσε μία ιδανική επιλογή για το Mega. Τι είπε ,λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής στο Μεγάλο Κανάλι ; Ναι ή όχι ; Ο ίδιος αποκάλυψε στο δελτίο του Star :

«Έγινε η πρόταση από το Mega αλλά έχω τόση καθημερινή απασχόληση και θέλει θυσίες. Είναι η καθημερινή εκπομπή που έχει τόσες απαιτήσεις. Για να θες να γίνεις καλός και να διαγωνιστείς πρέπει να ‘χεις χρόνο. Μπορεί με τη Μαρία να το έχουμε κάνει στο παρελθόν αλλά ήταν πιο αστείο, αυτό είναι διαφορετικό» .

Όσο για την Δευτεριάτικη πρεμιέρα του “Φώτης και Μαρία : Live” ; Ο Φώτης είπε πως υπάρχει άγχος αλλά περισσότερο από την πλευρά της Μαρίας Μπακοδήμου. «Είναι όλα έτοιμα, κάνουμε πρόβες, νιώθουμε άνετα. Η Μαρία είναι λίγο πιο αγχωμένη, εγώ όχι τόσο. Αυτή η χρονιά θα έχει καινούρια πράγματα, καινούριες εμφανίσεις. Είμαι σε πολύ δημιουργική φάση».

Read More

And More