Τελικά ποιος σχεδιάσε το νυφικό;

Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον με έμφαση στη μόδα αφού η μητέρα του ήταν σχεδιάστρια και ενώ στην αρχή παρέκκλινε της προγεγραμμένης πορείας του σπουδάζοντας αρχιτεκτονική σύντομα επανήλθε στο φυσικό του περιβάλλον, τη μόδα. O Αngel Sanchez είναι σήμερα ένας από τους πλέον περιζήτητους σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο.

Είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους σχεδιαστές νυφικών στην Αμερική και οι μεγαλύτερες star του Holywοod ταξιδεύουν στην Νέα Υόρκη για να τον συναντήσουν στο γραφείο του. Το 2005 υπέγραψε το νυφικό που φόρεσε η Sandra Bullock στο γάμο της με τον Jesse James ενώ το 2007 σχεδίασε το νυφικό της Eva Longoria. Πολλές φορές βέβαια έχει υπογράψει και τις τουαλέτες τους για επίσημες περιστάσεις όπως τα βραβεία Emmy του 2005 για την Eva Longoria και τα βραβεία Όσκαρ του 2006 για τη Sandra Bullock. Η λίστα με τις πελάτισσές του περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα αστέρια του πλανήτη. Salma Hayek, Giselle Bundchen, Beyonce, America Ferrara, Iman, Elizabeth Hurley και η λίστα συνεχίζεται…

Τις μέρες αυτές βρίσκεται στις Σπέτσες για να επιμεληθεί από κοντά την εικόνα της Τατιάνας Μπλάτνικ. Το νυφικό που της σχεδίασε ταίριαζε απόλυτα τόσο στην ίδια όσο και με το περιβάλλον στο οποίο έγινε ο γάμος και η δεξίωση.


Read More

And More