Σάκης Ρουβάς: Στην παρουσίαση της νέας συλλογής της εγγονής της Μαριάννας Βαρδινογιάννη!

Τη νέα της συλλογή παρουσίασε η όμορφη εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Η Μαριάννα Γ. Γουλανδρή, που μας έχει συστηθεί τα τελευταία χρόνια ως σχεδιάστρια, ετοίμασε ένα ξεχωριστό fashion show και γεύμα που περιλάμβανε την παρουσίαση της συλλογής με τα νέα της μαγιό και κοσμήματα.

/

Στον Αστέρα της Βουλιαγμένης βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι φίλοι της “πριγκίπισσας” της οικογένειας Βαρδινογιάννη καθώς και άνθρωποι από το χώρο της μόδας και του θεάματος.

/

Η εταιρεία Marianna G είναι ένα brand με συνείδηση που στηρίζει το έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και αξίζει να αναφέρουμε πως από την περσινή παρουσίαση συγκεκτρώθηκαν χρήματα για να διατεθούν υπέρ των σκοπών του και συγκεκριμένα υπέρ της δημιουργίας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

/

/

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει και φέτος ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου, Σάκης Ρουβάς καθώς και η Δούκισσα Νομικού την οποία είδαμε πρόσφατα να γίνεται εθελόντρια Δότης Μυελού των Οστών. Διάβασε περισσότερα εδώ!


Λιγο πριν το show

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και η Τατιάνα Στεφανίδου αλλά και η γνωστή κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη η οποία ανέβασε την παρακάτω selfie με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ στον λογαριασμό της στο instagram.

/

Stay tuned για περισσότερο φωτογραφικό υλικό!

Read More

And More