ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Mega καλεί Γιώργο ; Τι συνεργασία-έκπληξη ετοιμάζουν ;

Εχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται διαρκώς συζήτηση αυτή την εποχή ,γύρω απο το όνομα του Γιώργου Μητσικώστα στα κανάλια. Ο γνωστός σόου-μαν εκτός απο τις επαφές που είχε για να βρίσκεται στο νεοσύστατο κανάλι “Contra TV” της διοίκησης Κουρή ,αλλά και τις επαφές που είχε με μεγάλο ιδωτικό κανάλι για να παρουσιάζει κάθε Δευτέρα βράδυ μία αθλητική εκπομπή (το συγκεκριμένο κανάλι για την ώρα δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω…) ,αίφνης ξεκίνησε συζητήσεις και με το Mega.

Ναι,ναι το Mega φλερτάρει τις τελευταίες ημέρες έντονα με τον Γιώργο, προκειμένου η νέα τηλεοπτική χρονιά να τους βρει παρέα. Οχι, όχι, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Ο Γιώργος δεν ετοιμάζει …Megaλο σατιρικό χτύπημα. Ο Γιώργος βρίσκεται σε συζητήσεις με το Μεγάλο Κανάλι, για μία συνεργασία – έκπληξη.

Το Mega θέλει τον Γιώργο το κέφι του και την … “τρέλα” του για το πολυσυζητημένο σόου που ετοιμάζει, “Just the two of us” ! Οπως σας έχω ξανά πει, πρόκειται για το ίδιο ακριβώς φορμά με το “Dancing with the stars” ,μόνο που αυτή την φορά τα …αστέρια δεν θα χορέψουν, αλλά θα τραγουδήσουν ,με τον Γιώργο Καπουτζίδη να έχει αναλάβει την παρουσίαση και την Δούκισσα Νομικού να καλύπτει το ρεπορτάζ στο μπαγκ-στέιτζ !

Read More

And More