Παρακολούθησε τον αγαπημένο σου στο Facebook

Ψάχνεις τρόπο να μην χάσεις ούτε βήμα από τις κινήσεις κάποιων φίλων στo facebook; Το πιο διαδεδομένο site κοινωνικής δικτύωσης, δίνει σε όλους τους μικρούς Σερλοκ Χολμς την δυνατότητα να είναι μονίμως στα ίχνη των facebook φίλων που τους ενδιαφέρουν.

Ακούγεται τρομακτικό, αλλά πολλές φορές μπορεί να γίνει ιδιαίτερα χρήσιμο. Ειδικά αν θες να δεις τι έκανε ο νόστιμος τύπος που γνώρισες τις προάλλες στο καφέ και ανταλλάξατε facebook. Το Stalk This, όπως ονομάζεται η νέα υπηρεσία στέλνει ανεξάρτητες (από το News Feed) ειδοποιήσεις κάθε φορά που ο χρήστης που σε ενδιαφέρει κάνει μια νέα κίνηση στον λογαριασμό του.

Έτσι δεν θα χάνεις τίποτα από τις κινήσεις των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν στο facebook. Η αλήθεια είναι πως η υπηρεσία θυμίζει λίγο το twitter, που έχει φυσικά και τα πρωτεία στην συγκεκριμένη λειτουργία “παρακολούθησης” προσώπων στο διαδίκτυο. Φαίνεται πως οι υπέυθυνοι του Facebook είδαν την επιτυχία του και θέλησαν να την ενσωματώσουν.

Μην βιαστείς να κάνεις log in στο Facebook…το Stalk This είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο. Σύντομα όμως θα το δεις να ξεπροβάλει σε κάποιο σημείο της σελίδας. Άλλη μια κίνηση της γιγάντιας σελίδας κοινωνικής δικτύωσης που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την προστασά των προσωπικών δεδομένων.

Read More

And More