Ζητείται νύφη για τον… σκύλο μου!

Ιστοσελίδες ερωτικών γνωριμιών έχουμε δει άπειρες για… ανθρώπους. Τώρα όμως υπάρχουν και για τους τετράποδους φίλους μας. Όταν τα σκυλάκια και οι γάτες φτάνουν σε κάποια ηλικία, θέλουν – όπως είναι φυσικό – να ζευγαρώσουν. Κάτι που πολύ συχνά αποδεικνύεται δύσκολο.

Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκαν sites στα οποία υπάρχουν αγγελίες του τύπου: ”Είμαι ο Ρόκυ και ψάχνω την ιδανική θηλυκιά pointer”. Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά στην πραγματικότητα, το ζευγάρωμα του κατοικιδίου είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για τον ιδιοκτήτη. Τα ζωάκια γίνονται επιθετικά και δυστυχισμένα. Επομένως έχεις δύο επιλογές: Ή να τα στειρώσεις ή να τα ζευγαρώσεις.

Η διαδικασία καταχώρισης της αγγελίας στο Διαδίκτυο είναι εξαιρετικά απλή. Αρκεί κανείς να συμπληρώσει το είδος ζώου που διαθέτει και εκείνου που τον ενδιαφέρει, το φύλο, τη ράτσα, επιπρόσθετα στοιχεία αναζήτησης, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του ιδιοκτήτη. Ωστόσο ένα επιτυχές ζευγάρωμα μεταξύ δύο γκόλντεν ριτρίβερ ήταν εκείνο που οδήγησε στη γέννα πολλών γλυκύτατων κουταβιών αλλά και της σελίδας datemypet.gr.

Πριν από μερικά χρόνια, καθώς ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Τάρλας έψαχνε να ζευγαρώσει τη Ρενέ, ένα λαμπραντόρ γκόλντεν ριτρίβερ, ανακάλυψε ότι η διαδικασία είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. ”Αφού έψαχνα πολύ καιρό,τελικά βρήκα έναν αρσενικό.Συζητούσαμε με το αφεντικό του Ράσελ, τον κύριο Θωμά Ανδρεόπουλο,για το πόσο πραγματικά ταλαιπωρηθήκαμε για να βρούμε σκύλο ίδιας ράτσας και κάπως έτσι μας ήρθε η ιδέα του datemypet.gr” λέει ο ιδρυτής της σελίδας κ. Τάρλας στην εφημερίδα ”ΒΗΜΑ”.

Read More

And More