Ζ. Μακρυπούλια – Μ. Χατζηγιάννης: Ετοιμάζουν την προίκα τους!

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν ξεχνά ποτέ τη γειτονιά που μεγάλωσε γι’αυτό κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Κεραμεικό. Η ηθοποιός – παρουσιάστρια, σύμφωνα με την Espresso, αγόρασε ένα νεοκλασσικό διώροφο 160τμ έναντι του ποσού των 600.000€.

”Η Ζέτα μεγάλωσε στον Κεραμεικό και είναι δεμένη συναισθηματικά με τη περιοχή. Και εγώ είχα σκεφτεί να αγοράσω το σπίτι και να μεταφέρω εκεί το φαρμακείο μου, αλλά πουλιόταν πολύ ακριβά. Χαίρομαι πολύ που θα την έχουμε και πάλι κοντά μας”, δηλώνει η κυρία Βαρδουλάκη, κάτοικος της περιοχής, στην Espresso.

O Μιχάλης από την άλλη έχει ήδη αποκτήσει δύο βίλες στην περιοχή Κολυμπήθρες – Καμάρες της Πάρου. Το 2008 αγόρασε τη πρώτη η οποία είναι 145τμ και το 2009 τη δεύτερη, εμβαδού 175τμ η οποία διαθέτει και πισίνα 60τμ. Ο ίδιος μένει στη δεύτερη ενώ τη πρώτη την έχει για να φιλοξενεί φίλους και συνεργάτες.

Σύμφωνα με την Espresso πλήρωσε και για τις δύο 1.000.000€. Η βίλα στην οποία μένει διαθέτει τρεις κρεββατοκάμαρες, σαλόνι, δύο λουτρά, κουζίνα και καθιστικό. ”Ο Μιχάλης είναι καλός φίλος και ακέραιος άνθρωπος. Θα πρέπει να τονίσω ότι ήταν άψογος στη συνεργασία μας. Είναι πανέξυπνος, αντιλαμβάνεται τα πάντα και ποτέ δεν κάνει κάτι που δεν είναι σίγουρος ότι είναι αυτό που θέλει”, δηλώνει στην Espresso ο κύριος Πουλίδης ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας των σπιτιών του τραγουδιστή.

Read More

And More