Τα περί… Ζαρίφη στον “Καφέ” μύθος ;

Οσο πλησιάζει η πρεμιέρα των πρωινάδικων και γενικώς όσο πλησιάζει η πρεμιέρα των …fresh τηλεοπτικών προγραμμάτων σε όλα τα κανάλια ,τόσο φουντώνουν οι …φήμες – φούμαρα !

Το τι ειδήσεις μας έχουν μοσχολπουληθεί τόσο καιρό για …μεταξωτές κορδέλες ,άλλο να σας το λέω και άλλο να τις διαβάζετε !

Μία απο αυτές ήταν αναμφισβήτητα και η είδηση που ήθελε αίφνης την Κατερίνα Ζαρίφη να εντάσσεται ξανά μανά στο πάνελ του “Καφέ με την Ελένη” ! Μία είδηση η οποία όσο …ανέκδοτο κι αν ακουγόταν, τόσο έντονα κυκλοφόρησε και σε εφημεριδες και σε περιοδικά, αλλά και σε διάφορα blogs.

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με την Κατερίνα Ζαρίφη έχουν ψυχρανθεί ανεπανόρθωτα απο την στιγμή που η Κατερίνα έφυγε απο τον “Καφέ” της Ελένης για να ασχοληθεί με την υποκριτική, πράγμα που δεν έκανε ποτέ και στο τέλος την είδαμε να βρίσκεται απέναντι και να ψήνει τον δικό της “Πρωινό Καφέ”.

Ετσι, λοιπόν, πως θα μπορούσε η Κατερίνα να επιστρέψει στο πάνελ της Ελένης; Και σαν να μην έφτανε αυτό; Ποτέ η Ελένη έτσι κι αλλιώς δεν επαναλαμβάνει συνεργασίες που έχει δοκιμάσει στο παρελθόν.

Αρα τα περι επιστροφής της Κατερίνας Ζαρίφη στον “Καφέ” της Ελένης …μύθος ! Μάλιστα, φρόντισε και η ίδια να διαψεύσει για ακόμα μία φορά όλα αυτά που ακούγονται, στην κάμερα του Star !

Read More

And More