Η καθημερινότητα της Ε. Μενεγάκη και του Μ. Παντζόπουλου!

Το τελευταίο διάστημα η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος πραγματοποιούν όλο και περισσότερες κοινές εμφανίσεις δημόσια. Όσοι τους έχουν δει από κοντά μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό και όμορφο ζευγάρι.

Τελευταία φορά τους είδαμε μαζί στο λούνα παρκ Αηδονάκια στο Μαρούσι. Η συμπεριφορά μεταξύ τους ήταν πολύ οικεία και φαινόταν ότι ο Μάκης Παντζόπουλος είχε μια πολύ καλή σχέση με τα παιδιά. Μάλιστα, δεν τα άφησαν να μπουν μόνα τους στα αυτοκινητάκια, αλλά η Ελένη πήρε από το χέρι τη Λάουρα και μπήκαν στο ένα συγκρουόμενο και ο Παντζόπουλος βοήθησε τον Άγγελο να μπει στο διπλανό αυτοκινητάκι και μετά κάθισε και εκείνος μαζί του”, περιγράφει πηγή στο περιοδικό People.

Και συνεχίζει: ”Όταν έγιναν αντιληπτοί, ο κόσμος που βρισκόταν εκεί έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Τις τελευταίες εβδομάδες διαβάζαμε δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη κυκλοφορούν άνετα σαν οποιοδήποτε ζευγάρι και πολλές φορές και μαζί με τα παιδιά της και το θεωρούσαμε υπερβολές. Αλλά, όπως αποδείχθηκε, είναι απόλυτα αληθινό”.

Εκείνη την ημέρα όταν ο Ματέο αντιλήφθηκε τις τηλεοπτικές κάμερες του Star έγινε έξαλλος και τους ζήτησε να φύγουν. Όπως κι έγινε. Η Ελένη, πιο ψύχραιμη, τους ζήτησε να σεβαστούν τα παιδιά της κι εξήγησε στο Ματέο πως δεν φταίνε οι ρεπόρτερ, αυτή είναι η δουλειά της.

Την προηγούμενη μέρα το TLIFE είδε την Ελένη και το Ματέο να ψωνίζουν σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στο Μαρούσι. Πιο πριν η Ελένη βρισκόταν στα βαφτίσια του παιδιού της αρχισυντάκτριάς της. Την επόμενη μέρα η παρουσιάστρια πήγε στη Γαλάζια Hytra όπου παρέθετε γεύμα για τη βάφτιση του παιδιού της η Έρση Βότση. Φήμες θέλουν τον Μάκη Παντζόπουλο να την περιμένει απ’έξω.

”Φαίνεται ότι η Ελένη ξεκαθάρισε τα πράγματα και πήρε τις αποφάσεις της. Κι είναι έτοιμη να φτιάξει τη ζωή της όπως θέλει εκείνη με τους δικούς της όρους, τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο στο πλευρό της”, εξηγεί δημοσιογραφική πηγή στο People.

Read More

And More