“Ζητείται ψεύτης” από την Ζ. Μακρυπούλια και τον Ιερ. Μιχαηλίδη!

Η γνωστή ταινία του Δημήτρη Ψαθά “Ζητείται ψεύτης” που όλοι γνωρίζουν και έχουν αγαπήσει επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, αυτόν το Δεκέμβρη και υπόσχεται στους θεατές άφθονο γέλιο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Η ταινία που εμφανίζεται πιο επίκαιρη από ποτέ στην παρούσα οικονομική συγκυρία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου. Μετά την επιτυχία του “Ηλία του 16ου” ξαναζωντανεύει στη σύγχρονη Αθήνα το κλασικό έργο του Δημήτρη Ψαθά, με πρωταγωνιστές τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα υποδυθεί τον Θεόφιλο Φερέκη, τον υπουργό που αναλαμβάνει το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις “χάρες” που είχε τάξει προεκλογικά στους ψηφοφόρους του. Μόλις καταλάβει ότι δεν πρόκειται να τα βγάλει εύκολα πέρα, χρειάζεται επειγόντως να προσλάβει έναν… επαγγελματία ψεύτη.

Τότε εμφανίζεται ο Θεόδωρος Πάρλας, ή Ψευτοθόδωρος, που θα υποδύεται ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος με το “ταλέντο” του και τις ψεύτικες υποσχέσεις του, ξεκινάει μια λαμπρή καριέρα ως το δεξί χέρι του Φερέκη.
Το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και σύντομα χρειάζονται πολλά περισσότερα ψέματα για να τους ξεμπλέξουν από τις ξεκαρδιστικές καταστάσεις, που αποδεικνύουν ότι το έργο του Δημήτρη Ψαθά παραμένει επίκαιρο και διαχρονικό, 50 χρόνια μετά. Την παράσταση κλέβει η σύζυγος του υπουργού, την οποία υποδύεται η Ζέτα Μακρυπούλια.
Το άφθονο γέλιο, οι πετυχημένες ατάκες και το πάντα επίκαιρο θέμα που πραγματεύεται η ταινία, σίγουρα θα κερδίσουν από την πρώτη στιγμή το ελληνικό κοινό.
Το TLIFE θα βρεθεί στα backstage της ταινίας της χρονιάς και θα σου εξασφαλίσει αποκλειστικές φωτογραφίες. Μείνε συντονισμένη…

Read More

And More