Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μίλησε για πρώτη φορά για τον κατά 15 χρόνια νεότερο σύντροφό της!

Mια από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς της γενιάς της και μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του ελληνικού θεάτρου, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΒΗΜΑGAZINO, μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον 42χρονο ηθοποιό από τη Βουλγαρία, Κρις Ραντάνοφ.

Λίγες μέρες πριν τη θεατρική πρεμιέρα της με το έργο «Στροχάιμ» του Δημήτρη Δημητριάδη και σε σκηνοθεσία, Σταμάτη Φασουλή, η 56χρονη ηθοποιός, αποκάλυψε πως έχει την τύχη να μοιράζεται τα τελευταία χρόνια, με ένα υπέροχο άνθρωπο!


Ο ηθοποιός Κρις Ραντάνοφ

Διάβασε τι είπε για τον αγαπημένο της.

Και τώρα, είστε ερωτευμένη; «Η ζωή μού χάρισε φως. Εχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μου συμβαίνει κάτι που πάντα ονειρευόμουν: ζω μια σχέση που μου προσφέρει μια ισορροπία γλυκιά, ήρεμη, μια σχέση όπου πραγματικά ο ένας σέβεται τον άλλον και του δίνει χώρο, όπου υπάρχει αγάπη, κατανόηση, συμπόρευση».
Ο έρωτας έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στη ζωής σας; «Ναι. Μαζί με την τέχνη, ήταν ο άλλος πόλος, στον οποίο στήριξα την ύπαρξή μου. Και μέσα απ’ αυτόν προσπάθησα να δουλέψω τον εαυτό μου και να κατανοήσω καλύτερα τα ανθρώπινα. Ακόμη κι από τότε που ξεκίνησα την ερωτική μου ζωή, ήθελα να κοιτάω τον άλλον στα μάτια και να συζητάω μαζί του τα πάντα. Ημασταν πολύ νέοι, σε μια ηλικία που το αίμα έβραζε, που ψάχναμε τον εαυτό μας, τη σεξουαλικότητά μας, τον κόσμο γύρω μας. Πίστευα, όμως, ότι τα μυστικά και τα ψέματα στις σχέσεις πονάνε, ότι τα πράγματα είναι πιο ουσιαστικά και σωστά όταν στηρίζονται στην αλήθεια, γιατί τότε μόνο μπορείς να καταλάβεις και να αποδεχθείς τον άλλον».

Η ηθοποιός με την μητέρα του συντρόφου της σε θεατρική παράσταση.

Read More

And More