Δασκάλα κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητών!

Για πολλά θα μπορούσαν να ανησυχούν οι γονείς ενός σχολείο στην Αγγλία, εκτός από αυτό… Να μάθουν ότι η δασκάλα των παιδιών τους παρενοχλούσε σεξουαλικά, δυο ανήλικα αγόρια.
Ο λόγος για την 37χρονη Hina Patel, η οποία εργαζόταν ως αναπληρωματική δασκάλα σε σχολείο στη Βορειοδυτική Αγγλία και κατηγορείται πως χρησιμοποίησε σε σεξουαλικές πράξεις εντός του σχολείο δυο 16χρονα αγόρια.
Η ίδια δίδασκε στο συγκεκριμένο σχολείο που φιλοξενεί 93 μαθητές από 11 έως 17 χρόνων και ήταν πολύ κοντά στα παιδιά, καθώς πέρα από τις διδακτικές της ώρες είχε αναλάβει και την έκδοση της σχολικής εφημερίδας.
Μόλις έγινε γνωστό το νέο της σεξουαλικής παρενόχληση, η Patel απομακρύνθηκε από τη θέση της και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη. Η ίδια θα βρεθεί στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα και προς το παρόν δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.


H37χρονη δασκάλα!

Ωστόσο, μεγάλες είναι οι αντιδράσεις των γονιών που πληροφορήθηκαν τα νέα. “Έχουμε μείνει άφωνοι. Κανένας δεν περίμενε ένα τέτοιο περιστατικό να συμβεί σ’ ένα τόσο γνωστό σχολείο”, υπογραμμίζει ένας γονιός.

Read More

And More