Πικ νικ με την Μαρία Μπεκατώρου και το “Πρωινό Σου Κου”! Το TLIFE ήταν εκεί

“Δεν περίμενα να κάνω αυτή την εκπομπή, ούτε ήξερα ότι ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει Σαββατοκύριακο. Με κάλεσε στο γραφείο του ο κύριος Γιάννης (Λάτσιος), μου το ανακοίνωσε. Χάρηκα πάρα πολύ. Στην αρχή κατάλαβα ότι είναι για τον Οκτώβριο. Στην πορεία της συζήτησης κατάλαβα ότι ξεκινάμε σε ένα μήνα…”, αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου μιλώντας στην εκπομπή “Μία” και την Τατιάνα Στεφανίδου για το Πρωινό ΣουΚου

Το TLIFE την συνάντησε στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, μαζί με όλους τους συνεργάτες και τους υπεύθυνους του Ant1 σε ένα ξεχωριστό πικ νικ για φίλους.
Με casual εμφάνιση, καλή διάθεση και πολύ χιούμορ, η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχθηκε φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους στην πρωτότυπη παρουσίαση της νέας εκπομπής της πρωινής ζώνης… με την Μαρία να δείχνει πως ξέρει να είναι καλή οικοδέσποινα σε όλες τις συνθήκες.

Στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου στο πικ νικ ήταν όλα τα στελέχη του ΑΝΤ1, ενθαρρύνοντάς την: Ο Γιάννης Λάτσιος, ο Τζώνη Καλημέρης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Φαίη Κυριακοπούλου και η Δήμητρα Μπάκα.
Ήλιος, εκλεκτά εδέσματα, μεγάλες χρωματιστές μαξιλάρες απλωμένες στο γκαζόν και καλή διάθεση έκαναν την παρουσιάστρια να διώξει μακριά το άγχος της πρεμιέρας (εκεί θα έχει καλεσμένη και την Φαίη Σκορδά) και να αποκαλύψει όλα όσα θα δούμε στην εκπομπή.

Όχι, εμείς δεν θα σου αποκαλύψουμε τα μυστικά της εκπομπή… Θα σου μεταφέρουμε μόνο τις δηλώσεις της: “Θα είναι μία εκπομπή που δεν μπορώ να σου πω ότι θα έχει κάτι το τρομερά διαφορετικό για να εντυπωσιάσω. Γιατί αυτές οι εκπομπές πάνω κάτω μοιάζουν στη θεματολογία. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι έχουμε καλή διάθεση και ενέργεια να το κάνουμε όλο αυτό να φανεί πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο και αισιόδοξο και χιούμορ έχουμε και κέφι έχουμε”.
Στην ομάδα της Μαρίας θα βρίσκονται η Ελισσάβετ Κυρίτση, η Αννα Ζηρδέλη, ο Λάμπρος Κωσταντάρας, ο Γιώργος Δάσκαλος κι ο Φραν, οι οποίοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα ου θα γίνει το Σάββατο 9 Μαΐου.
Δες φωτογραφίες:

Δες το video:

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More