Μόνο εδώ! Αυτό είναι το μακιγιάζ του fashion show του Κωστέτσου στη Ν.Υ!

Την περασμένη εβδομάδα ο Vassilios Kostetsos με διεθνή αέρα πια, παρουσίασε στο fashion show της Νέας Υόρκης την νέα ανοιξιάτικη συλλογή του! Πέρα από τα ρούχα εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το make up, το οποίο αναμένεται να γίνει το μεγάλο hit της ερχόμενης σεζόν, αν κι εμείς ήδη πειραματιστήκαμε με το συγκεκριμένο μακιγιάζ.

Ποια, όμως, ήταν η πηγή έμπνευσης και τα χρώματα- πρωταγωνιστές; Ρωτήσαμε τη Lyne Desnoyers, official make up artist της MAC και υπεύθυνη για το αποτέλεσμα που είδαμε στο show του Βασίλειου. Τι μας είπε;

“Η έμπνευση προήλθε από την ελληνική κουλτούρα και κληρονομιά η οποία επικράτησε και σε όλη τη συλλογή. Αποφασίσαμε να κάνουμε τα μάτια στις αποχρώσεις της τερακότα, έντονα αλλά φωτισμένα με γήινους τόνους ώστε να αποδώσουμε το effect μιας σύγχρονης αμαζόνας”, λέει η Lyne.

Στην επιδερμίδα χρησιμοποιήθηκε foundation, πούδρα και concealer, τα ζυγωματικά ντύθηκαν με ρουζ σε καραμελέ και κοραλί τόνους, τα φρύδια χτενίστηκαν και τονίστηκαν με εξειδικευμένα μολύβια ενώ τα μάτια απόκτησαν ένταση χάρη στις σκιές και τη Zoomfast Black Mascara της MAC που δίνει ένταση στις βλεφαρίδες.

Read More

And More