Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Επανακάμπτει τηλεοπτικά με ρόλο-έκπληξη!

Τι κι αν έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης; Τα τελευταία χρόνια έχει κρατήσει από αυτή… αποστάσεις ασφαλείας. Οχι ηθελημένα, όπως σπεύδει να μας διευκρινίσει, αλλά «ας όψεται η κρίση». Ετσι κάθε φορά που της δίνεται η δυνατότητα να τολμήσει ένα δυνατό comeback, το τολμά. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, που κλείνει μαζί μας νέο τηλεοπτικό ραντεβού και μάλιστα… πονηρό. Θα εμφανιστεί εκτάκτως στο «Ταμάμ», υποδυόμενη μία γυναίκα ελευθέρων ηθών, η οποία έρχεται και με τα κόλπα της ξεμυαλίζει τον «Τζεμ»!

-Περίμενες πως θα επέστρεφες τηλεοπτικά με έναν τόσο hot ρόλο;
-Ε, όχι βέβαια, αλλά από τον Πιέρρο Ανδρακάκο μπορεί κανείς να τα περιμένει όλα (γέλια).
-Αυτή η έκτακτη συμμετοχή σου στο «Ταμάμ» ήρθε στον δρόμο σου μετά την πρόταση του σκηνοθέτη Πιέρρου Ανδρακάκου;
-Ναι, γιατί με τον Πιέρρο γνωριζόμαστε χρόνια και μην ξεχνάς πως έχουμε συνεργαστεί και στους «Βασιλιάδες». Ο Πιέρρος είναι φοβερός στη δουλειά του και πολύ καλό παιδί. Σε ό,τι κι αν μου πρότεινε θα του απαντούσα «ναι».Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.
-Αρα, να υποθέσω πως όταν σου είπε πως θέλει στο «Ταμάμ» να υποδυθείς μία γυναίκα των… κόκκινων φαναριών δεν το φοβήθηκες.
-Οχι, καθόλου. Υστερα από τόσα χρόνια δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι αντιμέτωπη με έναν τόσο ιδιαίτερο ρόλο. Αλλωστε, μην κρίνεις από τον… φωτισμό που είχε το γύρισμα (γέλια). Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με μία οικογενειακή κωμωδία και, όπως καταλαβαίνεις, τα πάντα έγιναν πολύ προσεκτικά και πολύ συντηρητικά.

-Εχεις να εμφανιστείς στην τηλεόραση από την εποχή των πολύπαθων «Βασιλιάδων». Γιατί; Κρατάς αποστάσεις… ασφαλείας;

-Καθόλου, ας όψεται η κρίση (γέλια). Τόσα χρόνια δεν γίνονταν δουλειές. Προσωπικά δεν είχα κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις και μία πρόταση που είχα κάποια στιγμή δεν προχώρησε, οπότε πώς να με δείτε και πάλι στις τηλεοπτικές επάλξεις.
-Μήπως μετά την οικονομική περιπέτεια που ζήσατε όλοι με τους «Βασιλιάδες» έχεις γίνει πιο καχύποπτη με την tv;
-Εχω γίνει πιο επιφυλακτική, αλλά όλοι μας πια έχουμε γίνει πιο επιφυλακτικοί όταν είναι να ξεκινήσουμε μια δουλειά. Υπογράφουμε ένα συμβόλαιο, μια νέα σύμβαση και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για το αν τελικά στο τέλος θα πληρωθούμε. Παρ’ όλα αυτά αισιοδοξώ πως τα καλύτερα έρχονται.
-Δηλαδή, η τηλεόραση σου έχει λείψει;
-Φυσικά! Δεν το είχα καταλάβει, αλλά τώρα που επέστρεψα σε αυτήν, έστω και για λίγο με το «Ταμάμ», το κατάλαβα. Μόλις μπήκα στο πλατό κατάλαβα αμέσως το πόσο μου είχε λείψει. Μάλιστα, είπα μέσα μου «αυτό είναι το σπίτι σου, πού είσαι εσύ τόσο καιρό».

Πηγή: TV Εθνος

Read More

And More