Κάρμα : Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα !

Το “Κάρμα” έρχεται φέτος για να σημαδέψει τις ζωές όλων των ηρώων μέσα από τα 5 τελευταία επεισόδια που έχουν ως γνωστών γυριστεί από το καλοκαίρι. Απόψε ,λοιπόν, το βράδυ στις 10:00 στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, η περσινή καθημερινή σειρά που αγάπησαν πολλοί, έρχεται με δύο επεισόδια που θα δώσουν πολλές απαντήσεις…
Η αναμονή για την απαγωγή του μικρού Στέφανου μεγαλώνει ώρα με την ώρα… Η αγωνία για την τύχη του Άγγελου κορυφώνεται… Δυο γυναίκες ζουν το μεγαλύτερο δράμα της ζωής τους… Σμαράγδα και Αθηνά θα βρεθούν ενωμένες απέναντι στις αποφάσεις της μοίρας.
Ό,τι έχει μείνει αναπάντητο, θα κριθεί τώρα. Στα τελευταία επεισόδια οι εξελίξεις είναι καθοριστικές και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Παράλληλα, νέα πρόσωπα αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν πυροδοτούν καθοριστικές εξελίξεις.
Το “Κάρμα” θα πει την τελευταία λέξη και θα σφραγίσει με έναν αναπάντεχο τρόπο τις ζωές όλων των ηρώων…
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Κωστόπουλος, Ρέινα Εσκενάζυ, Βασίλης Ντούρος, Στάμος Τσάμης
ΣΕΝΑΡΙΟ: Βάνα Δημητρίου
ΠΑΙΖΟΥΝ: Αντώνης Φραγκάκης, Ισαβέλλα Κογιεβίνα, Μυρτώ Αλικάκη, Μάξιμος Μουμούρης, Πασχάλης Τσαρούχας, Λεωνίδας Κακούρης, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Γιώτα Φέστα, Ταμίλα Κουλίεβα, Βάσια Παναγοπούλου, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Σαράντος Γεωγλερής, Γιώργης Τσαμπουράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Σάββας Πούμπουρας, Σταύρος Καραγιάννης, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Χριστίνα Δαλαμάγκα, Κατερίνα Δημητρόγλου, Ισιδώρα Δωροπούλου, Ιουλία Καλογρίδη, Σπύρος Μπούτσιας κ.α.

Read More

And More