Γιώργος Τσαλίκης: Φωτιά κοντά στο μαγαζί που τραγουδούσε – Η απίστευτη περιπέτεια που πέρασε

Από τύχη γλίτωσαν τα χειρότερα… Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας για μια live εμφάνιση στο πλαίσιο του φετινού tour του και ήρθε αντιμέτωπος με τις φλόγες.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ τραγουδούσε στο γνωστό στέκι της περιοχής πληροφορήθηκε πως έξω από το μαγαζί είχε πιάσει φωτιά, από ένα καταλύτη αυτοκινήτου -που βρισκόταν κοντά σε ξερά χόρτα- και άρχισε να εξαπλώνεται.
Τότε, εκείνος χωρίς να χάνει χρόνο ενημέρωσε από το μικρόφωνο τον κόσμο που βρισκόταν εκεί για να διασκεδάσει και όλοι μαζί βγήκαν έξω για να την σβήσουν… Ευτυχώς μετά από 15 λεπτά κατάφεραν να την περιορίσουν και να γλιτώσουν τα χειρότερα!
“Εκεί που τραγουδούσα, ξαφνικά βλέπω έξω από το club να έχει πάρει φωτιά (μάλλον όπως μου είπανε μετά από καταλύτη αυτοκινήτου παρκαρισμένο σε ξερά χόρτα) η οποία λόγω του αέρα σε δευτερόλεπτα εξαπλώθηκε! Διέκοψα το πρόγραμμα, ενημέρωσα τι γίνεται, γιατί δεν το είχε πάρει χαμπάρι ο κόσμος που διασκέδαζε, βγήκαν έξω οι θαμώνες με κουβάδες -κι ό,τι βρήκανε- και μετά από 15 λεπτά καταφέρανε να σβήσουν τη φωτιά, να σώσουμε τα αυτοκίνητα που κινδυνεύανε και όλα καλά! Μετά επιστρέψαμε ΟΛΟΙ στο club και (λίγο καρβουνισμένοι) συνεχίσαμε μέχρι το πρωί! Απρόοπτο από τα λίγα! Με αίσιο τέλος ευτυχώς”, έγραψε στο Instagram και ανέβασε ένα video ντοκουμέντο από την περιπέτεια που πέρασε.

Read More

And More