Με σοκολάτα, με πατάτες, κατά της κυτταρίτιδας, για flat κοιλιά… 10 δίαιτες για να διαλέξεις!

Τα σύγχρονα κορίτσια έχουν προσωπικότητα και είναι ξεχωριστά. Και μάλιστα αυτό αποτυπώνεται και στο lifestyle σου καθημερινά. Δεν πρέπει λοιπόν να βρεις και τη διατροφή που θα ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις; Ένα Diet Top 10 για να διαλέξεις σου δίνει τη λύση.

Το TLIFE σου προσφέρει την επιλογή… για εσένα που λατρεύεις τη σοκολάτα, αλλά κι εσένα που δεν έχεις χρόνο να μαγειρέψεις. Μήπως το πρόβλημα που σε απασχολεί είναι απλά και μόνο στην κοιλιά; Ο Δημήτρης Γρηγοράκης έχει τη διατροφή που απευθύνεται σε σένα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΝΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Περίμενες ποτέ πως η αγάπη σου για τη σοκολάτα θα σε βοηθούσε να χάσεις κιλά; Η Chocaholic Diet είναι το πρόγραμμα διατροφής για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν λεπτό τη σοκολάτα και θέλουν να αδυνατίσουν!


Μήπως δεν μαγειρεύεις; Ένα τηλεφώνημα και το μενού της δίαιτας θα βρίσκεται στο σπίτι σου εύκολα και απλά. Γιατί μπορείς να κάνεις σωστή διατροφή και να χάσεις κιλά και με… delivery!


Η διατροφή είναι το Α και το Ω στον πόλεμο της αντιγήρανσης. Για εσένα που θέλεις να εφοδιάσεις τον οργανισμό σου με τα απαραίτητα συστατικά που θα του προσφέρουν τα όπλα για να αντισταθεί στο χρόνο, αλλά και να σε βοηθήσει να αδυνατίσεις.


Νομίζεις πως η δίαιτα θα σου κοστίσει ακριβά; Αυτό το πρόγραμμα διατροφής είναι εναρμονισμένο με τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης. Χάσε λοιπόν 4 κιλά και κάνε οικονομία στην τσέπη σου!


Ένα από τα πιο εντυπωσιακά trends στη διατροφή. Απλά τρως ό, τι πιάσει το… πιρούνι σου! Ούτε περιορισμοί, ούτε μέτρημα θερμίδων, ούτε στερήσεις!


Αγαπάς την πατάτα; Τη λατρεύεις όπως και να την ετοιμάσεις (πλην τηγανητής); Τότε θα αγαπήσεις την αποτοξίνωση πατάτας που σου επιτρέπει να χάσεις 4 κιλά σε μια εβδομάδα!


Η δουλειά σου σε απασχολεί αμέτρητες ώρες μέσα στην ημέρα. Δεν έχεις την πολυτέλεια να τρως πολλά και μικρά γεύματα. Η λύση είναι η διαλειμματική νηστεία… Τρως μια φορά την ημέρα, χάνεις κιλά και επιτέλους προσαρμόζεις τη δίαιτα στις ανάγκες σου.


Η πρωτεϊνική δίαιτα περιλαμβάνει λαχταριστό μπιφτεκάκι, νόστιμα καλαμάκια κοτόπουλο και γευστικό αυγουλάκι. Και όλα αυτά τα λαχταριστά πιάτα θα σου επιτρέψουν να χάσεις 6 κιλά σε ένα μήνα.


Είναι ένα από τα επίμαχα σημεία. Θέλεις κι εσύ να έχεις flat σέξι κοιλιά και αυτό περνά φυσικά και από τη διατροφή. Κάνε τη δίαιτα του Δημήτρη Γρηγοράκη και εξαφάνισε το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς.


Είσαι από τις γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται να χάσουν κιλά έτσι απλά. Θέλεις να κάνεις ένα διαιτολόγιο για να μειώσεις και τα σημάδια της αντιαισθητικής κυτταρίτιδας! Υπάρχει το μενού…

Read More

And More