“Τα Καρντάσιανς” : Χτυπούν σήμερα στον ΑΝΤ1!

“Τα Καρντάσιανς” ή αλλιώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα, αυτό το χειμώνα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και έτσι από σήμερα και κάθε Τρίτη και Τετάρτη θα μας υποδέχονται στο νέο τους σπίτι, στον ΑΝΤ1 (11:15 μ.μ.)
Μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό που παραπέμπει σε αληθινό σπίτι, οι τρεις συγκάτοικοι σχολιάζουν τα πάντα με πολύ κέφι, αυτοσαρκάζονται και μεταδίδουν τη θετική ενέργεια… όλου του κόσμου!
Ανατρεπτικοί και αυθόρμητοι, προβληματισμένοι κάποιες φορές, αλλά περισσότερο αισιόδοξοι, σε κάθε εκπομπή θα χαρίζουν κορυφαίες ατάκες, πολύ χιούμορ, σπαρταριστό γέλιο. Αυτή η παρέα, δίνει έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις, όπως και στην ‘καλή’ πλευρά της ζωής.
Παρέα με τους συγκάτοικους θα βρίσκονται κάθε φορά και διαφορετικοί διάσημοι «φιλοξενούμενοι», που θα αποκαλύπτουν άγνωστες, αλλά απολαυστικές πτυχές της προσωπικότητάς τους. Επίσης, μέσα από ειδικές αγγελίες της εκπομπής, τα Καρντάσιανς θα επισκέπτονται και καλεσμένοι οι οποίοι διακρίνονται για κάποιες… πολύ ξεχωριστές δεξιότητες!
Τα Καρντάσιανς έρχονται με τρελά κέφια για να μείνουν στο ίδιο σπίτι… και στις καρδιές μας, με την Πάολα απόψε να τους κάνει ποδαρικό!

Για να δούμε τι θα δούμε…

Read More

And More