Μ. Σταματέρη: “Ήμουν στην κόλαση! Τώρα χαμογελάω ξανά…”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μαρία Σταματέρη, όπου μίλησε για το χαμό του συντρόφου της, την κατάθλιψη που πέρασε και τη νέα της ζωή.

“Πέρασα μια περίοδο που κλείστηκα στον εαυτό μου. Δεν ήθελα να πληγωθώ ξανά και να πονέσω. Είναι συγκλονιστικό. Από τη μια στιγμή στην άλλη χάνεις ένα κομμάτι της ζωής σου”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο “HELLO!”. Μιλώντας μάλιστα, για το πως ένιωσε με το χαμ’ο του συντρόφου της, η ίδια αποκάλυψε το εξής: “Δεν ήταν απλώς ο χαμός του συντρόφου μου. Μετά το θάνατο του πατέρα μου, ένας δεύτερος θάνατος που με σόκαρε κυριολεκτικά. Είπα: “Γιατί Θεέ μου, σε ‘μενα; Γιατί σ’ εκείνον;” Πέρασα πολύ δύσκολα”.

Η Μαρία Σταματέρη αποκάλυψε ακόμη ότι πέρασε κατάθλιψη. “Δεν υπάρχει χωρισμός που δεν κρύβει οδύνη μέσα του. Όποιος και να φταίει, ό,τι και να γίνει, όταν τελειώνει, ο πόνος περισσεύει”, είπε και πρόσθεσε: “Την κατάθλιψή μου την πέρασα μόνη μου. Κλείστηκα στο σπίτι μου, πόνεσα, χτυπήθηκα, ξέσπασα και τελικά κατάλαβα ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός”.
Για το συντροφό με τον οποίο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πλέον είναι πολύ καλά. “Στην αρχή ήμουν στην κόλαση! Έλεγα ‘πόσο άδικη μπορεί να είναι η ζωή”. Τώρα είμαι σε μια καλή περίοδο της ζωής μου. Χαμογελάω ξανά”, ανέφερε.
Όσον αφορά τα πρόσωπα της επικαιρότητας, η ίδια θεωρεί πως η Ευγενία Μανωλίδου είναι μια γυναίκα με κουλτούρα, χαίρεται για την εξέλιξη της Μαρίας Μπεκατώρου και εκνευρίζεται με τους “καβαλημένους” της τηλεόρασης. “Τους “φτύνω” κανονικά. Δεν μπορώ ούτε να τους χαιρετήσω. Οι “καβαλημένοι” έχουν συμπλέγματα. Είναι σαν τους νεόπλουτους… Κανένας αληθινός σταρ δεν είναι ψωνισμένος”, τόνισε.

Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!” που κυκλοφορεί

Read More

And More