Το δράμα της 13χρονης – Τη βιντεοσκόπησαν και την ανάγκαζαν να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια

Συνεχίζει να σοκάρει η υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και ψυχικής κακοποίησης 13χρονης από τη Λεμεσό! Η ανήλικη μαθήτρια, για τρεις ολόκληρους μήνες, ζούσε ένα μαρτύριο στα χέρια πέντε νεαρών. Ο ένας εκ των οποίων φέρεται να είχε σχέση μαζί της, ο οποίος την εκβίαζε να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις και με τους φίλους του.

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκαν οι τέσσερεις εκ των πέντε μαθητών, ηλικίας 14 μέχρι 17 ετών, το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησής τους. Για τη σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 13χρονης, είχε συλληφθεί και ένας 13χρονος, ο οποίος αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος λόγω της ηλικίας του.

Στο δικαστήριο οι τέσσερις νεαροί, παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με την 13χρονη, ωστόσο όπως υποστηρίζουν, αυτό έγινε με τη θέλησή της.

Το μαρτύριο της 13χρονης μαθήτριας ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες, όταν μέσω διαδικτύου έκλεισε ραντεβού με ένα εκ των πέντε ανηλίκων και με τον οποίο, όπως αποκαλύπτεται, φέρεται να είχε σχέση μαζί του.

Η 13χρονη φέρεται να ήρθε σε συνουσία με τον 15χρονο φίλο της, ωστόσο οι υπόλοιποι νεαροί βρίσκονταν εκεί και κατέγραφαν στα κινητά τους τηλέφωνα τη σεξουαλική πράξη.

Διάβασε περισσότερα στο newsit.com.cy

Read More

And More