ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Θα αλλάξει τελικά ώρα μετάδοσης το δελτίο του ΑΝΤ1 ;

Ενα απο τα θέματα που κυριαρχούν αυτές τις ημέρες στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ ,είναι το τι ακριβώς γίνεται με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και με το ποιες αλλαγές έρχονται παράλληλα με την άφιξη της Μαρίας Χούκλη στο κανάλι. Οι αλλαγές που έρχονται στο δελτίο απ ΄ότι ακούγετα είναι πολλές και σημαντικές…

Αλλαγές οι οποίες έχουν να κάνουν και με την …εμφάνιση, αλλά και με το περιεχόμενο του δελτίου. Οσο αφορά στην εμφάνιση αλλάζουν εντελώς και τα σκηνικά και τα γραφικά, όπως επίσης και το σήμα των ειδήσεων ,ενώ όσο αφορά στο περιεχόμενο, οι Αντεννικοί μελετούν την κατάργηση των τηλε-παραθύρων με τους ατελείωτους σχολιασμούς και τις …μαραθώνιες αναλύσεις.

Στόχος είναι να δωθεί μεγαλύτερη προβολή στους ρεπόρτερ και να ενισχυθεί η σχέση που θα έχουν στον αέρα με την Μαρία Χούκλη ,ενώ οι Αντεννικοί φέρονται επίσης λένε ναι στις πολλές και γρήγορες συνδέσεις !

Πάντως σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Τ-Life ,αυτό που αποφασίστηκε οριστικά είναι ,πως δεν θα αλλάξει η ώρα προβολής του κεντρικού δελτίου .Αν και είχε υπάρξει η σκέψη το δελτίο να μετακομίσει στις 7.00 κάθε απόγευμα, τελικά παραμένει κανονικά στις 8.00 κάθε βράδυ.

Read More

And More