Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορνθίου: Το θέατρο, οι φήμες χωρισμού και το δεύτερο παιδί!

Έχουν βαρεθεί να τους ρωτούν αν χωρίζουν ή αν θα κάνουν δεύτερο παιδί. Οργίζονται με όσα κατά καιρούς βγαίνουν στη δημοσιότητα για αυτούς και καταλαβαίνεις το γιατί γνωρίζοντάς τους. Είναι πολύ αγαπημένοι και έχουν ένα δικό τους κώδικα, με τον οποίο επικοινωνούν μοναδικά. Γι’ αυτό και φέτος τολμούν και το επόμενο βήμα: να συνυπάρξουν θεατρικά, αλλά και κινηματογραφικά. Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησαν για όλα στο περιοδικό People.

giannis aivazis maria korinthiou people 46

Σε λίγες μέρες η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης θα πατήσουν για πρώτη φορά το ίδιο θεατρικό σανίδι, στην παράσταση Άνω Κάτω στο θέατρο Βεάκη. Ο Γιάννης θα σκηνοθετήσει και θα συμπρωταγωνιστήσει με τη γυναίκα του, η οποία θα παίζει έναν απρόσμενο ρόλο: αυτόν της αδελφής του. «Το χειρότερο πράγμα είναι να σκηνοθετείς τη γυναίκα σου! Αν θες να μιλήσω ειλικρινά, έχει περισσότερα αρνητικά. Χωρίς να θες να ρίξεις τους υπόλοιπους, θέλεις η γυναίκα σου να σκίσει. Το θέμα είναι πόσο δεκτική είναι εκείνη στο να της κάνεις μια παρατήρηση» παραδέχεται ο Γιάννης. «Ξέρεις, έχω μάθει να διαχωρίζω το προσωπικό από το επαγγελματικό. Διαφορετικά θα ήταν και ανήθικο για τους άλλους συντελεστές» συνεχίζει. Έτσι, με τη Μαρία επαγγελματικά έχουν δώσει πολλές μάχες. «Οι περισσότεροι τσακωμοί, βέβαια, είναι γιατί έχει αργήσει στην πρόβα» λέει ο Γιάννης στο People.

giannis aivazis maria korinthiou 2 people 46

Όσο για το ρόλο που υποδύεται η Μαρία, ο Γιάννης παραδέχεται πως είναι δύσκολος και κόντρα στην ίδια. «Θα πρέπει να μαζέψει την υπερβολή της, γιατί ο ρόλος της Μαριγώς δεν αντιπροσωπεύει τον πραγματικό της χαρακτήρα» εξηγεί. Εκείνη πάντως χαίρεται που στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση δεν παίζουν το ζευγάρι. «Το ήθελα πολύ και το αναζήτησα να κάνω κάτι διαφορετικό. Θα είναι πιο ωραίο και ανατρεπτικό και για τον κόσμο, που θα περίμενε την πρώτη φορά που θα παίξουμε μαζί να κάνουμε ένα ζευγάρι. Η Μαριγώ, την οποία υποδύομαι, είναι μια γυναίκα μεγαλωμένη στο χωριό, νταρντάνα, με τα κοτέτσια της, δεν προσέχει την εμφάνισή της, σκληραγωγημένη και πάρα πολύ αυστηρή. Ωραίοι είναι οι ρόλοι της μοιραίας, αλλά η προίκα ενός ηθοποιού είναι πολύ περισσότερα».

Η Μαρία γνωρίζει ότι είναι μια πολύ σέξι γυναίκα και πως, όταν μιλάς για αυτήν, κατευθείαν σου έρχονται στο μυαλό οι αισθησιακές φωτογραφίσεις και η ταμπέλα της μοιραίας. Πλέον, όμως, όλο αυτό θέλει να το βάλει στην άκρη, χωρίς να το αποποιείται. «Το θέατρο είναι σκληρός και απαιτητικός χώρος. Δύσκολα σε δέχονται και πιο δύσκολα σε σέβονται. Από μένα, όμως, εξαρτάται. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτή την “ταυτότητα”, ειδικά στην Ελλάδα. Δεν αποποιούμαι αυτό που είμαι και αυτό που βγάζω προς τα έξω, αλλά είναι και αστείο κάποιες φορές, γιατί κάνω μια φωτογράφιση με ένα φόρεμα και θα γυρίσουν να πουν “η σέξι φωτογράφιση της Μαρίας Κορινθίου”. Μου αρέσει εμφανισιακά να είμαι περιποιημένη και να αρέσω, αλλά μέχρι εκεί που είναι ο όρος “γυναίκα”. Όταν το θέμα πηγαίνει στην υποκριτική, επιδιώκω να φύγω από αυτή την ταμπέλα» ομολογεί, ενώ εξηγεί πως το θέατρο για εκείνη είναι πιο σημαντικό από την τηλεόραση. «Η τηλεόραση έρχεται και παρέρχεται, είναι μέχρι να σε ξεζουμίσουν, όσο πουλάς. Τον επόμενο χρόνο δεν θα πουλάς τόσο όσο πουλάει μια καινούρια κοπέλα. Μετά από δύο χρόνια μπορεί να ξαναπουλάς. Στο θέατρο, όμως, μπορείς να παίζεις μέχρι τα 80 σου».

maria korinthiou people 46

Θέλοντας να πρωτοτυπήσω, τη ρωτάω πότε θα κάνει τρίτο και όχι δεύτερο παιδί. «Εύκολο το έχεις; Και με ένα παιδί, τρέχω σαν τρελή. Δεν έχω γυναίκα για την Ισμήνη και όλα περνάνε από μένα. Γίνομαι χίλια κομμάτια για να είμαι εντάξει ως μητέρα πάνω απ’ όλα. Του χρόνου θα πάει Α’ δημοτικού και θα πρέπει να τη διαβάζω κιόλας. Η ιδέα του να έχω άλλο ένα πλασματάκι, που θα έχει τελείως διαφορετικές ανάγκες, με πνίγει, τουλάχιστον αυτή την εποχή. Δεν είναι ότι δεν θέλω. Θέλω να κάνω κι άλλο παιδί. Και το θέλει και η Ισμήνη. Μας το ζητάει! Της μικραίνει ένα φόρεμα και μου λέει “Να μην το δώσουμε αλλού, να το κρατήσεις για το αδελφάκι μου. Να κάνουμε ένα αδελφάκι κι εγώ θα σε βοηθάω σε ό,τι θες! Το μόνο που δεν θα κάνω είναι να την αλλάζω, αυτό θα το αφήσουμε να το κάνει ο μπαμπάς”».

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More