Στο… στόχαστρο της “Χρυσής Αυγής” το “Ράδιο Αρβύλα” !

Η “Χρυσή Αυγή” και η ανεκδιήγητη δράση της (αυτός είναι σίγουρα ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός που μου έρχεται στο μυαλό για το συγκεκριμένο κίνημα και τους ανθρώπους του) βρίσκεται ως γνωστόν φέτος στη θεματολογία του “Ράδιο Αρβύλα”. Ο Αντώνης Κανάκης κα η παρέα του, πολλές φορές έχουν προσπαθήσει με την βιτριολική τους σάτιρα, να καυτηριάσουν τα όσα απίστευτα κι ,όμως, αληθινά έμελλε να ζήσουμε στην σύγχρονη, πολιτική σκηνή αυτού του τόπου.

Οπως ήταν ,λοιπόν, αναμενόμενο τα… λεβεντόπαιδα του Μιχαλολιάκου, εννοείται πως ενοχλήθηκαν. Αλλωστε, για να μπορέσει κανείς να κατανοήσει και να αντιμετωπίσει την σάτιρα, πρέπει εκτός από χιούμορ να διαθέτει βαθιά και ουσιαστική καλλιέργεια και παιδεία ως άνθρωπος, κάτι το οποίο εννοείται πως δεν κατάφεραν να αποκτήσουν όλοι αυτοί οι… τσάμπα μάγκες !

Ετσι, η “Χρυσή Αυγή” μέσα από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ, περνά στην αντεπίθεση και με βασικό της επιχείρημα όπως πάντα τις ύβρεις, βάζει στο “στόχαστρό” της την παρέα από την Θεσσαλονίκη ! Τι λέει η πραγματικά η (θλιβερή να την πω; αστεία να την πω;) ανακοίνωσή τους ;

«Πολύ ασχολείται με την Χρυσή Αυγή το παρεάκι των ράδιο-αρβύλα και είναι βεβαίως δεκτή η σάτιρα, αρκεί να είναι πετυχημένη και όχι κακόγουστη και βέβαια να λέει αλήθειες και όχι ψέματα. Τρεις αναφορές στην Χρυσή Αυγή έκανε χθες ο παρουσιαστής με τα ψεύτικα μαλλιά και κατάφερε να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ: Τρία στα τρία ψέματα!» γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, παρουσιάζοντας μάλιστα και το σχετικό βίντεο-ντοκουμέντο!

Η ανακοίνωση κάνει επίσης αναφορά στη συνέντευξη στην εκπομπή 60 Minutes του CBSεπισημαίνοντας ότι «οι ράδιο-αρβύλα… “εντυπωσιάστηκαν” που το δίκτυο CBS και η κορυφαία σε τηλεθέαση εκπομπή “60 Minutes” ζήτησε συνέντευξη από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και αυτός επέλεξε να την απορρίψει και την ίδια μέρα εμφανίστηκε στο Extra-3. Για να πούμε όλη την αλήθεια, η εκπομπή “60 Minutes” δε ζήτησε απλά συνέντευξη από την Χρυσή Αυγή, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ εδώ και αρκετές ημέρες για λίγες δηλώσεις (και ασφαλώς υπάρχουν τα σχετικά ντοκουμέντα,

Για τη στολή της Αντιτρομοκρατικής που φόρεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην παρουσία του στον Ασπρόπυργο, μετά την έκρηξη στα γραφεία του κόμματος, η ανακοίνωση ανέφερε: «Η δήθεν… “στολή πυροτεχνουργού” δεν είναι στολή και αυτό το γνωρίζουν και οι ηλίθιοι. Είναι η κλασική φόρμα εργασίας μίας χρήσεως που την αγοράζεις με 1 ευρώ απ’ το σούπερ μάρκετ. Οι αστυνομικοί του ΤΕΕΜ ενημέρωσαν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής πως πρέπει υποχρεωτικά να φορέσει γάντια και την φόρμα αυτή για να εισέλθει στον χώρο των ερευνών».

Τέλος, για τους «γιατρούς με… σύνορα» η Χρυσή Αυγή υπογραμμίζει πως «οι ράδιο-αρβύλα είπαν λίγο πολύ ότι τους κλέψαμε την ιδέα για τον τίτλο “γιατροί με σύνορα”, καθώς τον Μάιο είχαν παρουσιάσει στην εκπομπή τους ομώνυμο χιουμοριστικό βίντεο. Δεν είπαν όμως ότι το εν λόγω βίντεο βασίστηκε στην προηγηθείσα εξαγγελία της Χρυσής Αυγής για δημιουργία της σχετικής υπηρεσίας, η οποία μάλιστα είχε και τότε σχολιαστεί ειρωνικά».

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε, εννοείται πως οι “Ράδιο Αρβύλα” δεν θα το βάλουν κάτω και θα βρουν έναν πραγματικά ευφάνταστο τρόπο για να δώσουν σε όλα αυτά την δική τους απάντηση !!!


Read More

And More