Φ. Τσακίρη στην Τατιάνα: Η γέννηση της κόρης μου με άλλαξε πολύ!

Σημερινή καλεσμένη της εκπομπής Μίλα ήτα η Φωτεινή Τσακίρη. Η όμορφη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές μίλησε στην Τατιάνα για τον ρόλο της Αλίκης που ενσαρκώνει στο “Με τα παντελόνια κάτω” που προβάλλεται από το Mega, για την θεατρική της δραστηριότητα αλλά και για την ευτυχισμένη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Η Φωτεινή εκμυστηρεύτηκε πως η μητρότητα την έχει αλλάξει πάρα πολύ και ότι χαίρεται που η κόρη της έχει μοιάσει στο σύζυγό της, Τάσο Γουσέτη.

“Βλέπω θεμελιακές αλλαγές. Όλα περιστρέφονται γύρω από το μπουμπουκάκι μου. Ξανασυστήνεσαι με τη ζωή, δικαιολογείς και κατανοείς πράγματα, συγχωρείς πιο εύκολα τον εαυτό σου, τους γονείς σου και εν τέλει “χωράς” περισσότερα συναισθήματα”, υποστήριξε. “Έχει πάρει τα μάτια του άντρα μου, είναι φτυστή ο Τάσος. Ήθελα η κόρη μου να του μοιάσει, την έκανα την “παραγγελία” μου και εισακούστηκα!”, σχολίασε για το ότι η κορη της μοιάζει στον μπαμπά.

/

Ακόμα, μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Vault με τίτλο Elizadeth. Πρόκειται για μία κωμωδία του Χάρη Ρώμα σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά.

Δες χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Read More

And More