“Βασιλιάδες”: Τα 3 πρώτα επεισόδια με τα οποία θα κάνουν το ντεμπούτο τους στους δέκτες μας!

Οι Βασιλιάδες επιστρέφουν και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο! Οπως σας έχουμε ξανά γράψει έφτασε η Megaλη στιγμή για να φορέσουν και πάλι το στέμμα τους, μιας και το περσινό, οικονομικό αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί, φαίνεται σιγά-σιγά πως αντιμετωπίστηκε.

Ετσι, ο “Μάρκος”, η “Γιούλη”, η “Χριστίνα”, ο “Αιμίλιος” και όλη η υπόλοιπη απίστευτη παρέα επιστρέφουν στους δέκτες μας από την Τρίτη 12 Νοεμβρίου και εμείς σας αποκαλύπτουμε την ακριβή υπόθεση των τριών πρώτων επεισοδίων με τα οποία η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας.

Ναι, λοιπόν, ο Μάρκος δεν θα μείνει μετέωρος μεταξύ της Χριστίνας και της Γιούλης. Δηλώνοντας πως είναι καιρό τώρα ερωτευμένες μαζί του, μια χαρά τού το πέταξαν το μπαλάκι. Πέρασαν φυσικά μία ολόκληρη χρονιά να το λένε σε όλο τον κόσμο, εκτός από τον ενδιαφερόμενο, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Στο πρώτο επεισόδιο, ο Μάρκος θα πάρει την απόφασή του κι ας σημαίνει επιστροφή στη Χαλκηδόνα και να τα ξεχάσουν αυτά που μάθανε. Στη Λίζα να δούμε, ποιος θα το πει…

Το ατύχημα του Λεωνίδα και της Νεφέλης φαίνεται να μην μας έχει αφήσει μεγάλα κουσούρια. Τουλάχιστον όσο αφορά την υγεία της Νεφέλης. Γιατί ο πατέρας της, Μαλέας, ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να δει τον Λεωνίδα και κανείς δεν τον αδικεί. Αυτά με τα ασήμαντα θέματα όπως την απόλυση της Χριστίνας από την Ελιά και την ταυτόχρονη παραίτηση-υποστήριξη του Μάρκου στην απόλυσή της. Στα σημαντικά θέματα των Βασιλιάδων, τέλος οι αναβολές για τη Λίζα.

Ο Αιμίλιος θέλει να προχωρήσουν και η Λίζα υποχρεώνεται να του πει την αλήθεια!.. Που δεν είναι αυτή που περιμένει ο Αιμίλιος. Εμ… Λίζα είναι αυτή!.. Σιγά μην έλεγε ό,τι περίμενε!.. Είναι το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης χρονιάς, υπάρχουν πολλά θέματα να επιλυθούν και οι Βασιλιάδες με τους Κανελλόπουλους θα τα λύσουν μπροστά στα μάτια μας! Καλή μας σεζόν!

Την αγαπάει πολύ τη Γιούλη ο Μάρκος της! Αλλά σαν αδερφή του… Γιατί αγαπάει τη Χριστίνα. Που τον αγαπάει κι εκείνη. Ενώνει όλα τα στοιχεία η Γιούλη και τι άλλο να κάνει;.. Φτιάχνει τη βαλίτσα της. Λίγο μετά το μετανοιώνει κι αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση της στη Χριστίνα. Πόσα ν’αντέξει κι αυτή η Χριστίνα πια.

Ανοίγει την πόρτα, την καλωσορίζει και κάνει το σταυρό της. Παράλληλα, η Ευγενία αποφασίζει να ξεκαθαρίσει το μπλέξιμο μεταξύ Χριστίνας και Μάρκου, αλλά όσο και να τους επιπλήτει δεν φαίνεται να την ακούν. Αφού είναι ερωτευμένα τα παιδιά! Όπως ο Λεωνίδας, που για να δει την αγάπη του θα σκαρφιστεί χίλιους τρόπους.

Η Μαρίνα λέει σε όλους τον πόνο της για τον Μηνά, αλλά μόνο στη Γιούλη βρίσκει συμπαράσταση. Όπως ο Αιμίλιος που έχει μάτια μόνο για τη Λίζα και σπάει το κεφάλι του για να ξεπεράσει η Λίζα το τάμα της στην Παναγία και να γίνει επιτέλους δική του. Κάτι καταλαβαίνει κι η Τιτίκα, θυμάται και τον Μηνά, της κόψαν και την εκπομπή, οπότε μία είναι η λύση: Ανακοινώνει στον Αιμίλιο πως ξεκίνησε διαδικασία διαζυγίου!
Η Γιούλη χτυπάει την πόρτα, η Χριστίνα ανοίγει κι ό,τι ήταν να γίνει, γίνεται. Η Γιούλη τα βγάζει από μέσα της για να μην την βαραίνουν και για να μας αποδείξει πως η σωματική εκτόνωση που ζήσανε με την κολλητή της, Λέλα, γυαλίζοντας την κουζίνα της ταβέρνας, δεν είναι η λύση. Ακούει-ακούει η Χριστίνα, πόσο υπομονή πια αυτό το κορίτσι. Έναν άντρα είπε κι εκείνη να ερωτευτεί…

Παράλληλα, ο Αιμίλιος δεν θέλει διαζύγιο από την Τιτίκα και αναζητεί υποστήριξη στον φίλο του Μαλέα. Εκείνος πάλι, του υπενθυμίζει τα χρωστούμενα. Μοναδική του ελπίδα η φωνή της Λίζας. Αλλά εκείνη έχει μυαλό μόνο για τον Καραπιπερίδη. Τον σπέσιαλ γκεστ στην εκπομπή της, που οδηγεί την Τιτίκα να απομονωθεί με τα τσάκρα της και τον Αιμίλιο να ζηλεύει.

Ταυτόχρονα, η Χριστίνα δίνει το συμβόλαιό της σε δικηγόρο για να εξετάσει την εγκυρότητά του, ενώ ο Μηνάς κι ο Λεωνίδας κοιτούν προσεκτικά τη Σακίρα. Βρίσκουν ίχνη σαμποτάζ…

Read More

And More