Ποιον υποδέχεται αυτό το “Βράδυ” ο Πέτρος Κωστόπουλος ;

Ενα “Βράδυ” γεμάτο χιούμορ, αποκαλύψεις και πάνω απ ΄όλα ανατροπές, είναι το “Βράδυ” που έχει ετοιμάσει να μας προσφέρει σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει καταφέρει να γυρίσει μία πραγματικά απολαυστική εκπομπή, την οποία πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο να δείτε.

Ο σημερινός σπέσιαλ καλεσμένος του Πέτρου δεν είναι άλλος από τον ανατρεπτικό, εκκεντρικό πρώην μάνατζερ Ηλία Ψιννάκη. Ναι, ο Ηλίας ξανά χτυπά και έχει να πει πολλά, πάρα πολλά !

Τα μεσάνυχτα ,λοιπόν, ο Ηλίας Ψινάκης θα βγει “Βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μιλάει για όλους και για όλα!

Γιατί δεν το είδαμε φέτος στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»; Τι έγινε με το Fab5; Τι μας αποκαλύπτει για τον Σάκη Ρουβά; Ποια είναι η σχέση του με την πολιτική; Τι μας λέει για τα γεύματα που οργανώνει για τους άστεγους της Αθήνας; Όπως πάντα αποκαλυπτικός, ειλικρινής και με αξεπέραστο χιούμορ, ο Ηλιάς Ψινάκης έρχεται αυτό το βράδυ και μιλάει χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος! Θα το δείτε…

Μετά τον σαρωτικό Ηλία, η σκυτάλη περνά στην Demi. Η νεαρή τραγουδίστρια μοιράζεται μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο άγνωστες πτυχές της ζωής της. Τι σχέση έχει η νομική με το τραγούδι; Πώς από ένα αστείο των φίλων της στο internet έγινε το next big thing της ελληνικής δισκογραφίας; Πώς είναι για ένα κορίτσι 20 ετών να συνεργάζεται με τον Σάκη Ρουβά; Τι λέει για τις υποψηφιότητές της στα Mad Video Music Awards και ποια είναι η σχέση της με τον σεφ Άκη Πετρετζίκη; Τέλος, πριν μας καληνυχτίσει, η Demi μας βάζει στον ρυθμό του νέου της single «καλοκαίρια»!

Read More

And More