STYLING TIPS: Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου

Έχεις απορίες σε σχέση με τη μόδα; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις τέλεια τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να λύσουν κάθε fashion προβληματισμό σου…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντησή σου!

Eρώτηση
Καλημέρα κορίτσια, θα ήθελα τη συμβουλή σας. Τέλος Απρίλη βαφτίζουμε τον μπέμπη μας, τι θα μου προτείνατε να φορέσω; Η βάφτιση είναι το πρωί. Είμαι ψηλή, σχετικά αδύνατη, καστανή με καρέ μαλλιά. Θα ήθελα κάτι κομψό. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας μια πολυ chic επιλογή θα ήταν για εκείνη την εποχή μια ωραία ολόσωμη φόρμα ή μια λευκή φαρδιά παντελόνα που είναι πολύ δυνατή τάση για την άνοιξη και θα την χαρείς και αργότερα. Μπορείς να την συνδυάσεις με ένα επίσης λευκό τοπ για ένα εντυπωσιακό total look και να το ολοκληρώσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες -σε nude ή μεταλλική απόχρωση- και ένα λαμπερό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Ερώτηση
Γεια σας! Απευθύνομαι σε εσάς, ώστε να σας εκθέσω ένα προβληματισμό σχετικά με το στιλ στο ντύσιμό μου… Είμαι 34 ετών, αλλά -όπως όλοι, γνωστοί και μη, μου λένε- δεν φαίνομαι πάνω από 25. Αυτό μπορεί να είναι πολύ καλό για την ψυχολογία μου (!) αλλά μου δημιουργεί πρόβλημα στο ντύσιμό μου, καθώς δεν μπορώ να βάλω τα ρούχα μιας 25χρονης αλλά ούτε και μιας 35χρονης. Εκείνο που κάνω είναι να ακολουθώ μέσεις λύσεις στις επιλογές μου, δηλαδή δεν θα βάλω αποκαλυπτικά ρούχα μεν αλλά ούτε και ταγέρ, όπως επίσης και παίζω ανάλογα με την περίσταση… Δώστε μου τα φώτα σας!

Απάντηση
Το ντύσιμο μας εκτός από την ηλικία έχει να κάνει και με κάποιους άλλους σημαντικούς παράγοντες, που είναι ο σωματότυπος και ο τρόπος ζωής μας. Αν για παράδειγμα δουλεύεις και πρέπει να είσαι καθημερινά σε κάποιο γραφείο αναγκαστικά θα πρέπει να προσαρμόσεις κατάλληλα το στιλ σου. Σε γενικές γραμμές αυτό που συμβουλεύουμε πάντα είναι να φοράς ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και σε κάνει να νιώθεις όμορφα, γιατί έτσι θα δείχνεις και όμορφη. Αν όμως θέλεις να σε συμβουλεύσουμε πιο συγκεκριμένα, επικοινώνησε ξανά μαζί μας με περισσότερες λεπτομέρειες για εσένα.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι 25 χρόνων, 57 κιλά και 1,62 ύψος. Βαφτίζω τον γιο μου το Πάσχα και έχω επιλέξει ένα μακρύ φόρεμα στράπλες σε μπλε ηλεκτρίκ! Με τι γόβα μπορώ να το συνδυάσω; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Μια κλασική και safe επιλογή είναι να συνδυάσεις το φόρεμά σου με ένα ζευγάρι γόβες σε nude απόχρωση που κολακεύουν τα πόδια και ταιριάζουν με όλα τα χρώματα. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα δερμάτινο clutch σε μια άλλη έντονη απόχρωση όπως βιολετί ή κοραλί. Εναλλακτικά μπορείς επιλέξεις γόβες ή πέδιλα και ένα ωραίο clutch σε μεταλλική απόχρωση και να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.


Γόβες Fratelli Karida 160,00 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα. Σε λίγους μήνες κλείνω τα 18. Τον Ιούνιο θα βαφτίσει η ξαδέρφη μου την κορούλα της και θέλω την συμβουλή σας για το τι πρέπει να κάνω έτσι ώστε να είμαι όμορφη, κομψή, εντυπωσιακή αλλά και σέξι. Θέλω να κάνω εντύπωση μιας και θα είναι πολύς κόσμος γύρω μου. Είμαι καστανόξανθη και με καστανά μάτια. Θέλω να μου πείτε για τα ρούχα, μαλλιά, το μακιγιάζ τα αξεσουάρ, τα παπούτσια, τα πάντα. Περιμένω εναγωνίως την απάντηση! Ευχαριστώ, πολλά φιλάκια!

Aπάντηση
Φίλη μας, πολύ δυνατή τάση και για φέτος το καλοκάιρι, και κατάλληλη για την ηλικία σου είναι τα cropped tops. Eφόσον ταιριάζει λοιπόν στο σώμα σου, μπορείς να το επιλέξεις και να το συνδυάσεις με μια ψηλόμεση φούστα ή παντελόνι. Έτσι θα έχεις ενα ωραίο και φρέσκο look με sexy διάθεση. Πρόσεξε μόνο να μην υπάρχει μεγάλο μέρος του στομαχιού σου ακάλυπτο γιατί το look μπορεί να γίνει ακατάλληλο για την περίσταση.
Εναλλακτικά, σου προτείνουμε να φορέσεις ένα ωραίο φόρεμα σε παστέλ απόχρωση με κοψίματα που είναι επίσης μεγάλη τάση. Συνδύασε το με μυτερές γόβες με μεσαίου ύψους τακούνι ή και με pointy toe flats και διακριτικά κοσμήματα. Κάνε ένα φυσικό μακιγιάζ και ένα απλό χτένισμα στα μαλλιά, όπως έναν ελαφρύ κυματισμό ή ponytail.


Φόρεμα Pinelopi 73,40 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα να μου δώσετε μια πρόταση για το τι θα μπορούσα να φορέσω στον πολιτικό γάμο της καλύτερής μου φίλης όπου θα είμαι και μάρτυρας (δηλαδή κουμπάρα). Ο γάμος θα γίνει τώρα την άνοιξη! Ειμαι 22 ετών. Με ύψος 1,60cm και βάρος 45 κιλά. Ο σωματότυπος μου ειναι κλεψύδρα. Εχω καστανά μακριά μαλλιά και λευκή επιδερμίδα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας για εκείνη την περίοδο θα σου προτείναμε να βάλεις ένα ωραίο φόρεμα. Σου στέλνουμε 2 επιλογές σε στιλ -pencil και σε γραμμή Α για να πάρεις μια ιδέα. Με τα χρώματα σου ταιριάζουν και οι παστέλ και οι έντονες αποχρώσεις. Ανάλογα με το τι σου αρέσει πιο πολύ διάλεξε και θα βρεις πολλές επιλογές στις αλυσίδες με οικονομικά ρούχα. Σε παπούτσι αγόρασε γόβα σε κλασική γραμμή με ψηλό τακούνι, ή ψηλοτάκουνα πέδιλα. Mην υπερβάλεις σε αξεσουάρ, κάποια διακριτικά και χρυσά ειναι η πιο safe επιλογή με ένα clutch σε ουδέτερο χρώμα.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι η Μαρία και θέλω τα “φώτα” σας… Τέλος Μαίου θα πάω σε ένα γάμο σε νησί! Έχω αγοράσει ένα
μάξι στράπλες κοραλλοκόκκινο φόρεμα αέρινο. Η δεξίωση μετά θα γίνει σε σπίτι με πισίνα κλπ!!…Τι παπούτσια να βάλω και τι χρώμα; (γόβες; πέδιλα;) Επίσης, τι χρώμα το τσαντάκι μου να είναι; Ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια!

Απάντηση
Μαρία θα σε συμβουλεύαμε να συνδυάσεις το κοραλί φόρεμα σου με ένα ζευγάρι πέδιλα ή γόβες με straps, σε μεταλλική απόχρωση και συγκεκριμένα χρυσή που του πηγαίνει πολύ. Επέλεξε και το clutch σου σε ίδια απόχρωση και ολοκλήρωσε το look σου με ένα κόσμημα όπως ένα chunky bracelet ή ένα ζευγάρι έντονα σκουλαρίκια.

Read More

And More