Οι Kardashian είναι τόσο επιτυχημένες επειδή κάνουν κάτι στο μακιγιάζ τους, σύμφωνα με έρευνα!

Μπορεί αυτή η photo να μην σου θυμίζει τις αδερφές Kardashian στην τωρινή τους φάση (οι μισές έχουν γίνει ξανθιές ή έστω… ή δύο από τις τρεις!) αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι το smoky στα μάτια τους παραμένει διαχρονικό! Και κράτησε την λέξη smoky σαν keyword γιατί θα την ξαναβρείς μπροστά σου αργότερα σε αυτή την είδηση.

Η οποία (aka είδηση) είναι η εξής: Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε η Procter & Gamble το πόσο έντονο είναι το μακιγιάζ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πόσο προσέχουμε ή όχι τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι οι οποίοι συμμετείχαν έπρεπε να αξιολογήσουν τις ίδιες γυναίκες με διαφορετικά μακιγιάζ: minimal και φυσικό, πιο σοφιστικέ και επαγγελματικό και τέλος glamorous με έντονο smoky και nude χείλη (το τελευταίο look μας θυμίζει έντονα τις αδερφές Kardashian).

Και μπορεί οι γυναίκες όταν φορούσαν το φυσικό make up να αξιολογούνταν από τους συμμετέχοντες ως πιο αξιόπιστες, το look με το smokey έβγαζε περισσότερη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Και δεν είναι δύσκολο να σκεφτείς ότι όλοι ενδιαφερόμαστε στην ζωή μας περισσότερο για ανθρώπους που μας βγάζουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ακόμη κι αν δεν θέλουμε να τους κάνουμε κολλητούς μας!

Read More

And More