Η Victoria Beckham περιμένει παιδί;

Η Victoria και ο David Beckham, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προσπαθούσαν εδώ και πολύ καιρό να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί. Οι φήμες λοιπόν φουντώνουν ότι η διάσημη σταρ είναι έγκυο. Αν και η σιλουέτα της Victoria συνεχίζει να είναι το ίδιο αδύνατη, τα δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο Romeo, o Brooklyn και ο Cruz θα αποκτήσουν αδερφάκι.

Το λαμπερό ζευγάρι φαίνεται πως θέλει να αποκτήσει μία κόρη για να σταματήσει να ζει σε ένα ανδροκρατούμενο σπίτι. Άλλωστε αυτό που βρίσκει sexy επάνω στην γυναίκα του ο άσσος της μπάλας είναι πώς : “Είναι φανταστική μητέρα και πιστεύω πως όταν βλέπεις μια γυναίκα να δίνει τον εαυτό της για τα παιδιά της και να είναι τόσο υπέροχη μαζί τους, δεν μπορείς να μην την λατρεύεις”. Ο David πιστεύει πολύ στην συντροφό του και αναφέρει χαρακτηριστικά: “Καταφέρνει να κουμαντάρει τρία σκανταλιάρικα παιδιά φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες”.

Έπειτα από 11 χρόνια γάμου, φαίνεται πως το μόνο που λείπει να ολοκληρωθεί η ευτυχία του ζευγαριού είναι ένα ακόμα παιδί και μάλιστα κοριτσάκι.

Read More

And More