Sara Sampaio! Τα fitness μυστικά της γυναίκας που ο Τύπος έχει αποκαλέσει το 8ο θαύμα του κόσμου

Είναι από τα κορίτσια που ο φακός τα λατρεύει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Όπως και οι σελίδες των περιοδικών -το GQ την έχει ανακηρύξει και επίσημα μία από τις αγαπημένες του! Είναι μόλις 23 ετών και έχει καταφέρει να γίνει η πρώτη Πορτογαλίδα με εξώφυλλο στο Sports Illustrated σε μια από τις θρυλικές του φωτογραφήσεις με μαγιό, μια δουλειά που της απέδωσε τον τίτλο του “Rookie Of The Year” (δηλαδή πρωτάρα της χρονιάς)! Η Sara Sampaio είναι επίσης ένα από τα νέα αγγελάκια της Victoria Secret, αλλά και μούσα της Calzedonia και μας αρέσει πολύ… Και κάπως έτσι το πορτογαλλικό GQ την χαρακτήρισε το 8o θαύμα του κόσμου!

Ένα top model γεννιέται και εμείς θέλουμε να μάθουμε όλα όσα κάνει για να έχει αυτό το εκπληκτικό σώμα. Ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα; Γυμνάζεται; Και τι είδους γυμναστική προτιμά;

/

Και τα μοντέλα τεμπελιάζουν
“Έχω προσλάβει personal trainer στη Νέα Υόρκη, γιατί είμαι πολύ τεμπέλα ώστε να παρακινήσω τον εαυτό μου από μόνη μου!” αναφέρει η Sara για να αποδείξει πως κανένας άνθρωπος δεν είναι μηχανή, ούτε έχει ατσαλένια θέληση ως κληρονομικό χάρισμα. “Είναι περισσότερο το πόσο θα βρεις τη δύναμη να παρακινήσεις τον εαυτό σου. Συχνά είναι πολύ πιο δελεαστικό να ξαπλώσω και να παραγγείλω φαγητό” εξηγεί.

/

Η Πορτογαλίδα καλλονή εξηγεί πως γυμνάζεται τουλάχιστον τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα. “Συνήθως γυμνάζομαι μία ώρα την ημέρα, πέντε ημέρα την εβδομάδα –μου αρέσει να έχω ελεύθερα τα Σαββατοκύριακά μου. Θα ξεκινήσω με 20′ λεπτά box, στη συνέχεια θα κάνω καρδιαγγειακή εξάσκηση και στη συνέχεια κοιλιακούς, γλουτιαίους και ασκήσεις για τα πόδια στο πάτωμα” εξηγεί για το fitness routine της.

src=/files/Image/Fitness/2014/STAR_SECRETS/04/sara_sampaio_1.jpg
Το box είναι μια από τις αγαπημένες τις ασχολίες και το συγκαταλέγει ανάμεσα στα χόμπι που λατρεύει να κάνει τον ελεύθερο χρόνο της. Η γυμναστική αυτή τη βοηθά να εκτονώνεται ενώ όπως λέει “δεν κάνει συνήθως ασκήσεις για τα χέρια στο γυμναστήριο”, γιατί το box την καλύπτει σε αυτό το σημείο.

Δες ένα βίντεο από την εντατική γυμναστική της, όπως το ανέβασε στο instagram. Παρατήρησε το δαιμονισμένο τρόπο με τον οποίο γυρίζει το σχοινάκι!!! Burning calories like hell…

On the move…
Με τις υποχρεώσεις της να την αναγκάζουν να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι, πως μπορεί και εξακολουθεί να κάνει γυμναστική; “Κάποιες φορές το ξενοδοχείο έχει γυμναστήριο, αλλά όταν είμαι κάπου μακριά και το ξενοδοχείο δεν έχει γυμναστήριο είναι δύσκολο. Ευτυχώς η προπόνησή μου δεν περιλαμβάνει όργανα ή μηχανήματα, είναι περισσότερο ασκήσεις με το βάρος του σώματος, οπότε μπορώ να την ακολουθήσω οπουδήποτε”.

/

Ο fit ελεύθερος χρόνος της
Η Sara όμως είναι ένα κορίτσι μόλις 23 ετών, που δεν πρόκειται να στρογγυλοκαθίσει στον καναπέ της. Σε κάθε ευκαιρία θα βγει εκεί έξω και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα γυμναστεί, χωρίς να το έχει και ως αυτοσκοπό εδώ που τα λέμε.

src=/files/Image/Fitness/2014/STAR_SECRETS/04/sara_sampaio_2.jpg

Μια βόλτα με το ποδήλατο στην ηλιόλουστη Νέα Υόρκη, μαθήματα surf όποτε ο δρόμος της τη βγάλει κοντά στον Ωκεανό ή ακόμη και ιππασία είναι κάποιες από τις δραστηριότητες με τις οποίες γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο της.

Μια χαρά τη βλέπω τη Sara και πάνω στη σανίδα… δες το βίντεο

Όχι πια δίαιτες (Ή αλλιώς η πολυτέλεια του να είσαι 23 ετών)
Πολλά ακούγονται, ακόμη περισσότερα γράφονται για τα κορίτσια της μόδας. Φήμες για τις εξαντλητικές δίαιτες, τη στέρηση ή την πίεση που δέχονται για να μην πάρουν γραμμάριο. Φυσικά και υπάρχουν περιπτώσεις που κάτι τέτοιο είναι η οδυνηρή αλήθεια. Είναι όμως και φορές που πρέπει απλά να συνειδητοποιήσουμε πως κορίτσια όπως η Sara είναι πολύ απλά 23 ετών. Σε απόλυτη φόρμα, με το μεταβολισμό να δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και φυσικά πολλή, πολλή γυμναστική, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα έχουν ένα καλοφτιαγμένο σώμα.

src=/files/Image/Fitness/2014/STAR_SECRETS/04/sara_sampaio_3.jpg

Η Sampaio λοιπόν δηλώνει με νεανική αυθάδεια πως το αγαπημένο της φαγητό είναι η πίτσα. Εξηγεί επίσης πως δεν ζει χωρίς τα αγαπημένα της, γεμάτα ζάχαρη και θερμίδες, καραμελάκια. “Έχω εμμονή με τα καραμελάκια με γεύση φρούτων. Είναι φορές που βλέπω τηλεόραση και θα βγω έξω μόνο και μόνο για να πάρω τέτοια καραμελάκια”. “Είμαι πάντα εκείνη που στο αεροπλάνο θα έχει αγκαλιά την τεράστια σακούλα με τα καραμελάκια κι εκείνη φυσικά που θα την φάει όλη χωρίς να μοιραστεί με τους γύρω της”

src=/files/Image/Fitness/2014/STAR_SECRETS/04/sara_sampaio_4.jpg

Και από δίαιτα; Η Sara δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Μάλιστα στο instagram φαίνεται να απολαμβάνει σε κάθε ευκαιρία παραδοσιακά πιάτα από την πατρίδα της ή λαχταριστά pancakes. Μήπως τελικά αυτό είναι το μυστικό της; Είναι άλλωστε γνωστό πως οι ενοχές παχαίνουν… Who Knows!

src=/files/Image/Fitness/2014/STAR_SECRETS/04/sara_sampaio_5.jpg

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Natasha Poly Iza Goulart
Lily Aldridge

Kaley Cuoco
Amy Adams
Nina Doberv

And More