Η αγωνία του Άδωνι Γεωργιάδη για την Ευγενία Μανωλίδου

Η Ευγενία Μανωλίδου διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το 4ο παιδάκι της! Η μαέστρος περιμένει τον δεύτερο γιο από τον Άδωνι Γεωργιάδη ενώ έχει και δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη.

Το φύλο του μωρού το αποκάλυψε η ίδια η Ευγενία μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη όπου ανέφερε ότι αυτή η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη, απλά προέκυψε και την αφήσανε. Ο ερχομός του μωρού είναι κάτι που γεμίζει πολύ χαρά όλη την οικογένεια και ειδικά το ζευγάρι.

Ωστόσο, ο σύζυγός της και Υπουργός Υγείας δε παύει να έχει αγωνία για την υγεία της. Η Ευγενία έχει δηλώσει πως θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά και να κάνει συναυλίες μέχρι να γεννήσει, κάτι που έκανε και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της.

Ο Άδωνις, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην ημερίδα Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας για το “Ελληνικό Δίκτυο για την Αντιμετώπιση του Διαβήτη”, υποστήριξε πως κάνει τακτικά εξετάσεις με την Ευγενία ειδικά τώρα που είναι έγκυος. Στην ολιγόλεπτη ομιλία του, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, τόνισε πως καταλαβαίνει τους ανθρώπους που έχουν άγχος για το διαβήτη καθώς περνάει κι αυτός την ίδια αγωνία με την σύζυγό του.

Read More

And More