Φ. Σκορδά: Η νέα αρχή, η μεταγραφή στον Ant1 και οι διακοπές με την οικογένειά της!

Αυτό το καλοκαίρι είναι σίγουρα πιο γεμάτο για την Φαίη Σκορδά από κάθε άλλη χρονιά. Η γνωστή παρουσιάστρια μας αποχαιρέτησε τον Ιούλιο μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα από το Mega και την επόμενη σεζόν θα βρεθεί στο πλατό του Ant1.
Η γνωστή παρουσιάστρια που μαζί με τον σύζυγό της ετοιμάζονται να κάνουν μια νέα αρχή στο κανάλι του Αμαρουσίου, πέρασαν σίγουρα πολλά αυτό το καλοκαίρι και είχαν αρκετές ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες εκπλήξεις. Ωστόσο, το υπόλοιπο του Αυγούστου θα το αφιερώσουν στην ξεκούρασή τους, ώστε να γεμίσουν μπαταρίες και να επιστρέψουν δυναμικά από Σεπτέμβρη στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…
Το ζευγάρι, έχοντας αφήσει για λίγο τον μικρό Γιαννάκη στους γονείς της Φαίης στο Κιλκίς, πήρε το σκάφος και ταξίδεψε για τα νησιά του Ιονίου. Εκεί αφού απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, δοκίμασαν εκλεκτές λιχουδιές στο Φισκάρδο και έκαναν τις βόλτες τους συνάντησαν την Πέγκυ Ζήνα και τον Γιώργο Λύρα και πέρασαν λίγο χρόνο μαζί τους.

Ενώ, ιδιαίτερη στιγμή για την Φαίη ήταν εκείνη που βρέθηκε κοντά στον Armani και μίλησε μαζί του για μόδα. Η Φαίη, που πειραματίζεται συχνά με το ντύσιμό της και ενημερώνεται από fashion bloggers όπως την Ιταλίδα Chiara Ferragni για τις τάσεις στη μόδα, χάρηκε πολύ που συνάντησε τον Armani, με τον οποίο μίλησε φυσικά στα… ιταλικά.

Ωστόσο, στο ταξίδι τους υπήρξε και ένα δυσάρεστο γεγονός, αυτό της κλοπής του φουσκωτού τους. Ευτυχώς, όμως, το σκάφος τους βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα παρατημένο από τους δράστες στην Ακράτα και το ζευγάρι μπόρεσε να συνεχίσει τις διακοπές του στα Επτάνησα.
Η μεταγραφή στον Ant1
Μετά τις όμορφες στιγμές στο Ιόνιο, το ζευγάρι φαίνεται όμως πως επέστρεψε για λίγο, ώστε να διευθετήσει τα επαγγελματικά του και τότε έσκασε σαν βόμβα η μεταγραφή στον Ant1. Το μεσημέρι της Πέμπτης ανακοινώθηκε μάλιστα από τους υπεύθυνους του καναλιού η νέα συνεργασία του ζευγαριού με το σταθμό.
“Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά από σήμερα (σ.σ. την Πέμπτη), 1η Αυγούστου 2013, ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού. Οι δύο παρουσιαστές υπέγραψαν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ΑΝΤ1.”, έλεγε η επίσημη ανακοίνωση.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι επαφές τους με τον ΑΝΤ1 έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα, μιας και τίποτα δεν είχε διαρρεύσει όλο αυτό το διάστημα. Μπορεί να είχε υπάρξει μία συνάντηση του ζευγαριού με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο πριν από περίπου ένα μήνα σε κοσμικό εστιατόριο της πόλης, όμως, αυτή η συνάντησή τους δεν σήμαινε απαραίτητα και κάτι, μιας και η Φαίη και ο Γιώργος διατηρούν με τον ισχυρό άνδρα του ΑΝΤ1 άκρως φιλικές σχέσεις.
Όλα, όμως, ξεκίνησαν μετά το πρόσφατο ραντεβού που είχε το ζευγάρι με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρο Μπούτο. Ένα ραντεβού το οποίο ναι μεν έγινε σε φιλικό κλίμα, όμως, δεν κατέληξε πουθενά, μιας και το οικονομικό ήταν ένα αγκάθι στην ανανέωση της συνεργασίας τους.
Άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον, πάντως μίλησε στο TLIFE και την Νάνσυ Νικολαϊδου αναφέροντας: Ένιωσαν πως έκλεισε αυτός ο κύκλος στο Mega… Ένιωσαν πως ίσως ήρθε η ώρα για να επιχειρήσουν κάτι καινούργιο και για να ξεκινήσουν ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι… Δεν ήταν για εκείνους μία εύκολη απόφαση. Παρόλα αυτά είπαν να το τολμήσουν… Να το τολμήσουν να ξεκινήσουν κάτι νέο”.
Τώρα πάντως, ο Γιώργος με την Φαίη φαίνεται να απολαμβάνουν το όμορφο καλοκαίρι και να ξεκουράζονται, κάνοντας σχέδια για την επόμενη χρονιά και την νέα εκπομπή τους στη νέα τηλεοπτική τους στέγη.

Φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού:

Πηγή φωτογραφιών: Hello!, Ok!, Instagram, ndp

Read More

And More