To Σάββατο η κηδεία του Μ. Ασλάνη – Τι έβγαλε το πόρισμα της νεκροτομής για τα αίτια θανάτου

Μυστήριο παραμένει ακόμη το αν τελικά ο ξαφνικός θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη ήταν αυτοκτονία ή προκλήθηκε από άλλα αίτια. Η νεκροτομή που έγινε το πρωί της Πέμπτης, δεν έδωσε απαντήσεις για το αν ο γνωστός σχεδιαστής αυτοκτόνησε ή πέθανε από παθολογικά αίτια.
Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ο άνθρωπος που έκανε τη νεκροτομή στη σορό του Μιχάλη Ασλάνη, δήλωσε στο NewsIt πως η προσωρινή αιτία θανάτου είναι “πνευμονικό οίδημα”.
Πρόσθεσε όμως ότι η ακριβής αιτία θα αποσαφηνιστεί αφού βγουν οι εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες θα είναι έτοιμες σε ένα μήνα.
Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το πνευμονικό οίδημα να προκλήθηκε από χρήση χαπιών και επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.
Το χρονικό του θανάτου:
Ο Μιχάλης Ασλάνης βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του από συνεργάτες του. Είχαν ανησυχήσει και μπήκαν στο σπίτι του, εκεί όπου είχε μετακομίσει τον περασμένο Μάιο, πάνω από το ατελιέ του και δήλωνε ενθουσιασμένος που το σπίτι ήταν κοντά στο χώρο δουλειά του. Ετοίμαζε την επίδειξη του Οκτωβρίου για τα 40 χρόνια του στη μόδα με μεγάλο ενθουσιασμό, λένε.
Στο σπίτι του βρέθηκαν πολλά χάπια, μή συνταγογραφημένα. Όμως η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια.
Βρέθηκε νεκρός δίπλα στο κρεβάτι του. Το τελευταίο διάστημα είχε προβλήματα υγείας (σάκχαρο, πίεση) και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Δυο γυναίκες που εμπιστευόταν και συνεργαζόταν μαζί τους, τον έκλεψαν. Σύμφωνα με τον συνεργάτη του Γιώργο Κουτούλια, όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, του είχαν κλέψει 300 νυφικά, 80.000€ και δεκάδες βραδινά φορέματα.
Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 11:00 από το νέο κοιμητήριο Χαλκίδας.

Διάβασε επίσης:

Ρ. Κορομηλά: Η φίλη του Μ. Ασλάνη μιλά στο TLIFE για τις στιγμές τους και τα τελευταία τους σχέδια

Read More

And More