Ε. Κοκκίνου: Βόλτα με την μαμά της στα μαγαζιά! Φωτογραφίες

Μπορεί τα επαγγελματικά σχέδια της Έλλης Κοκκίνου να ναυάγησαν μετά την λήξη της συνεργασίας της με τον Σταμάτη Γονίδη και την Στέλλα Καλλή όμως δεν της χάλασαν καθόλου το κέφι. Η τραγουδίστρια πέρασε μία από τις πιο όμορφες εορταστικές περιόδους αφού είχε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον αφιερώσει στα αγαπημένα τις πρόσωπα.

Ο σημαντικότερος φυσικά είναι ο γιος της Αλέξανδρος με τον οποίο αυτές τις μέρες διασκέδασε ιδιαίτερα φτιάχνοντας κουραμπιέδες και περνόντας γενικά όμορφες στιγμές στο σπίτι…

Λίγο πριν τον ερχομό του νέου χρόνου φρόντισε να ψωνίσει και τα δώρα του! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό στο Μαρούσι να χαζεύει σε κατάστημα με παιδικά.

Μαζί της στην εξόρμηση στα μαγαζιά ήταν και η μαμά της, Μαίρη. Η γυναίκα που την στηρίζει σε όλα και είναι πάντα δίπλα της ειδικά στο μεγάλωμα του μικρού. Μαμά και κόρη έκανα την βόλτα τους στο στολισμένο εμπορικό και συμμετείχαν στα εορταστικά happenings.

Η Έλλη χάρηκε πολύ τις γιορτές αυτές και απόδειξη είναι και το λαμπερό της χαμόγελο ανήμερα Πρωτοχρονιάς με το οποίο ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram “καλή χρονιά”.

Read More

And More