Ν. Βέρτης: Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου που τραγουδά, μετά την πρωτοχρονιάτικη έφοδο της οικονομικής αστυνομίας

Την απάντησή τους στα δημοσιεύματα που ακολούθησαν μετά την έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης, έδωσαν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού.

Μετά από πρωτοχρονιάτικη έφοδο στο κέντρο “Φαντασία” έγινε λόγος για δυο ανασφάλιστους εργαζόμενους, αλλά και για τον ίδιο τον τραγουδιστή ότι βρισκόταν στη μεγάλη αθηναϊκή πίστα χωρίς συμβόλαιο.
Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του “Fantasia live” Βαγγέλης Χουλιάρας ξεκαθαρίζει την κατάσταση και αναφέρει τα εξής:
“Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε στο νυχτερινό μαγαζί Fantasia live στις 31/12/2013 από εκπροσώπους της οικονομικής αστυνομίας, -και ενώ στο μαγαζί βρίσκονταν 1.200 πελάτες- δεν διαπιστώθηκε καμία φορολογική παράβαση, ελέγχθησαν όλοι οι εργαζόμενοι μέσα στο μαγαζί (περισσότερα από 90 άτομα) και διαπιστώθηκε ότι όλοι ήταν ασφαλισμένοι.
Όσο για τον έλεγχο που έγινε στο χώρο του parking, στο οποίο η επιχείρηση δεν έχει εξαρτημένη σχέση εργασίας (αφού η συνεργασιακή σχέση είναι μέσω δελτίου παροχής υπηρεσιών) βρέθηκαν 2 παρκαδόροι ανασφάλιστοι που δεν αφορούν στην επιχείρηση.
Σχετικά με το συμβόλαιο του καλλιτέχνη Νίκου Βέρτη έχουμε να δηλώσουμε ότι είναι σε ισχύ το συμβόλαιο με ημερομηνία λήξης 31/12/13. Όσο για το νέο συμβόλαιο θα κατατεθεί σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος μέχρι τις 20 Ιανουαρίου στην αρμόδια ΔΟΥ.
Άξιο απορίας είναι το γεγονός πως η οικονομική αστυνομία ενώ γνωρίζει τη νομοθεσία και πως ουδεμία παράβαση νόμου υπήρξε, αφού αν υπήρχε θα έπρεπε να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και του προστίμου, εξέδωσε δελτίο Τύπου δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις ονομάζοντας επιχείρηση και καλλιτέχνη… Γιατί άραγε;
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα κινηθούμε νομικά εναντίον οποιουδήποτε διακινεί ψευδείς και συκοφαντικές -και με ενδεχόμενο δόλο- πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση.
Καλη χρονια σε όλους μας!”

Read More

And More