19χρονη μεταμφιεζόταν σε αγόρι, για να βγαίνει ραντεβού με κορίτσια!

Βλέποντας κάποιος το γλυκό προσωπάκι της και το αθώο της χαμόγελο, δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι έκρυβε στο …αρκετά σατανικό μυαλουδάκι της η 19χρονη Gemma Barker!

Η 19χρονη είχε διπλή ζωή ή μάλλον, τετραπλή… αφού μεταμφιεζόταν σε …αγόρια για να καταφέρνει να βγαίνει ερωτικά ραντεβού με νεαρά κορίτσια… Κι όταν λέμε τετραπλή το εννοούμε αφού η Τζέμμα, δεν μεταμφιεζόταν σε ενα αγόρι αλλά σε τρία! Μια παρουσιαζόταν στα κοριτσάκι σαν Aaron Lampard, μια σαν Connor McCormack και … άλλες φορές σαν Luke Jones.

Η Τζέμμα, προκειμένου να βρεθεί ερωτικά με κορίτσια χτένιζε τα μαλλιά της σε αντρικό στιλ, μίλαγε βραχνά για να θυμίζει η φωνή της άντρα, ενώ τύλιγε με γάζες τα στήθη της για να μην φαίνονται!

H 19χρονη είχε κατεφέρει να κάνει να τον… ερωτευτούν αρκετά κορίτσια και να βγουν ραντεβού μαζί της, ενώ είχε τρια διαφορετικά προφίλ στο facebook για να ψαρεύει τα θύματά της.

Η σκοτεινή δράση της, αποκαλύψθηκε γιατι συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση και στο αστυνομικό τμήμα κατά τη διάρκεια του σωματικού ελέγχου οι αστυνομικοί με …ανοιχτό το στόμα, ανακάλυψαν ότι το νεαρό αγόρι που είχαν συλλάβει, ήταν… κορίτσι!

Με το στόμα ανοιχτό, βέβαια έμειναν και οι ένορκοι κατά την ακροαματική διαδικασία όσο ξετύλιγόταν το κουβάρι δράσης της 19χρονης.

Read More

And More