Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια 2013

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στη μεγάλη εκδήλωση Family Fun Day 2013 (Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια 2013) που διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Golf της Γλυφάδας, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

To Family Fun Day είναι ένα πανηγύρι χαράς, μια γιορτή για όλη την οικογένεια γεμάτη ξεγνοιασιά, παιχνίδι και συναρπαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και φυσικά για όλα τα γούστα: Διασκεδαστικοί προσκεκλημένοι για παιδιά:

Tα Minions του Despicable Me2 που θα είναι μαζί μας για να τα γνωρίσουμε, να μας πειράξουν και να παίξουμε μαζί τους, μέχρι την ΜΕΛΕΝΙΑ ClownBibo, τα Παιδικά Γλέντια και τον αγαπητό κλόουν ΤΟΤΟ!

Για εκπαιδευτικές εμπειρίες: Από εργαστήρι μαγειρικής με το διάσημο σεφ Βησσαρίωνα Παρθένη και γευστική δοκιμή οίνου από το Κτήμα Γεροβασιλείου, μέχρι μαθήματα yoga από το studio Tree of Life, χορού από τους Salsa Sinners και πολλούς άλλους, mini tennis και mini golf για παιδιά από το golf Γλυφάδας!

Για εμπειρίες διασκέδασης: Από φουσκωτές κατασκευές της Arrow Points για ξέφρενο παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους και face painting, μέχρι ειδικά σχεδιασμένα πρωτότυπα παιχνίδια δρόμου από την Athens Plaython και Flow Athens! Και ακόμα πολλή μουσική, άπειρες εκπλήξεις, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και φαγητό από τις 13:00 έως τις 15:00.

/

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί και ας προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τη ζωή των παιδιών που μας χρειάζονται, δίνοντάς τους μέσα από την πραγματοποίηση των Ευχών του.

Read More

And More