Πώς να κάνεις ένα μακιγιάζ με λάμψεις και ΜΟΝΟ 4 προϊόντα!

Αν ρωτήσεις τους περισσότερους make up artist τι είναι πιο δύσκολο να πετύχει μια γυναίκα μόνη της στο μακιγιάζ οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι πρόκειται για την βάση και αυτό που αποκαλούμε The No Make Up Make (ένα πρόσωπο που φαίνεται άβαφο ενώ στην πραγματικότητα είναι μακιγιαρισμένο). Τα δεδομένα δε, δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για λάμψεις.

Και την ερχόμενη σεζόν οι λάμψεις παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στα fashion shows οίκων όπως Prabal Gurung, Paul Smith, Daks Max Mara και Vandervorst οι make up artists έβγαλαν τα shimmer και τις πούδρες λάμψεις και ανέδειξαν τα λαμπερά πρόσωπα ένα από τα hottest trends!

Για να μην πιαστείς, λοιπόν, αδιάβαστη και να μάθεις να κάνεις σωστά τις λάμψεις χωρίς υπερβολές και χωρίς να δείχνεις ότι απλώς η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή δες εδώ όλα τα steps. Ο Τάκης Μαυριγιαννάκης, official make up artist της Estee Lauder, μας δείχνει πώς να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα και το καλύτερο; Χρησιμοποιώντας μόνο 4 προϊόντα!

Και μια beackstage πληροφορία: Στις φωτογραφίσεις και προτού τα μοντέλα ανέβουν στο catwalk οι make up artists απλώνουν στα πρόσωπά τους baby oil με έμφαση στα ζυγωματικά. Είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας, αλλά με αυτό το trick οι λάμψεις αποτυπώνονται πιο έντονες στα φλας των φωτογράφων αλλά και στο κοινό.

Read More

And More