Λάρισα: Σκότωσαν 19χρονο και στη συνέχεια τον πέταξαν σε φρεάτιο

Όλα ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2009 στον Τύρναβο. Τέσσερις Πακιστανοί απήγαγαν έναν 19χρονο ομοεθνή τους. Οι απαγωγείς έπαιρναν τηλέφωνο τον πατέρα του 19χρονου με σκοπό να ζητήσουν λύτρα. Μάλιστα τον προειδοποίησαν πως εαν δεν πάρουν 20.000 ευρώ θα τον σκοτώσουν .

Οι μέρες περνούσαν και ακόμα δεν είχαν πάρει τα χρήματα. Ακολούθησαν πολλά τηλεφωνήματα, στο τελευταίο ζήτησαν 15.000 ευρώ, αλλά όταν κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται να πάρουν τα λύτρα σκότωσαν εν ψυχρώ τον 19χρονο και στη συνέχεια τον πέταξαν μέσα σε ένα φρεάτιο.

Ο μόνος που ασχολήθηκε με την υπόθεση ήταν ο θείος του 19χρονου, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα από το Πακιστάν και κατέθεσε στην αστυνόμια όσα του είχε πει ο πατέρας του θύματος. Η αστυνομία αμέσως ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δολοφόνων.

Στις 3 Δεκεμβρίου του 2009 έπιασε τους τρεις από τους τέσσερις δράστες. Μετά από έξι μήνες, στις 14 Ιουνίου η αστυνομία κατάφερε να πιάσει και τον τέταρτο απαγωγέα, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές κορυδαλλού.

Ο 34χρονος δράστης υποδεικνύει το φρεάτιο που πέταξαν το πτώμα του 19χρονου. Το απόγευμα του Σαββάτου (31-07-2010), αστυνομικοί πηγαίνουν και βρίσκουν τη σορό του 19χρονου. Ο θείος του, αναγνωρίζει τη ζώνη και τα ρούχα. Για το τυπικό της υπόθεσης πάντως, αναμένεται να γίνει και εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν η σορός που βρέθηκε ανήκει στον 19χρονο.

Read More

And More